Ai dublă şansă de câştig cu Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Adina Gavril  a câştigat o tabletă  la cel mai iubit  concurs din presăFoto: Click!
Adina Gavril a câştigat o tabletă la cel mai iubit concurs din presăFoto: Click!

Cel mai iubit concurs din presă le-a pregătit o nouă surpriză cititorilor săi fideli. De mâine până joi, 29 octombrie inclusiv, vei găsi pe ziarul preferat două lozuri Click!MANIA. Şansele ca să pui mână pe super-premiile pregătite de Click! se dublează.

Click!MANIA te aşteaptă să intri în marea familie a câştigătorilor. De mâine, 26 octombrie, până joi, 29 octombrie inclusiv, ai dublă şansă de câştig la cel mai tare concurs al toamnei. Asta pentru că pe ziar vei găsi nu unul, ci două lozuri Click!MANIA. Lozurile îţi pot aduce o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), electrocasnice, telefoane şi multe alte surprize. Până acum, peste 3.800 de români s-au ales cu premii la cel mai iubit concurs din presă. Printre norocoşi se numără şi Adina Gavril (33 de ani) care a câştigat o tabletă cu Click!MANIA mobile. Citioarea noastră cumpără Click! în fiecare zi, dar citeşte cele mai importante ştiri de pe mobil. “Iau şi ziarul, dar citesc Click! şi de pe telefon. Nu am câştigat cu ziarul, dar uite că am avut norocul cu concursul de pe mobil. Pot spune că a fost prima încercare şi primul câştig. Chiar îmi doream o tabletă, pentru că mi se stricase calculatorul. Le urez succes tuturor cititorilor”, ne-a spus entuziasmată femeia, care lucrează într-o fabrică de confecţii. Cumpără şi tu Click! sau participă la Click!MANIA mobile şi poţi câştiga unul dintre cele peste 10.000 de premii!

Ai reduceri importanteDacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00.  Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net