Ai datorii? Poți să-ți declari falimentul de luna aceasta

datorii-portofel-gol-798x531.jpg

datorii, lege, faliment
Legea falimentului personal pentru datornici a fost adoptată de Camera Deputaților
Citeste tot despre: 

Legea privind procedura insolvenţei persoanelor fizice va intra în vigoare la 31 octombrie, şi nu în 31 decembrie, aşa cum hotărâse Guvernul. Camera Deputaţilor a adoptat, azi, actul normativ de aprobare a Ordonanţei de Urgenţă.

Potrivit  news.ro, proiectul a fost adoptat cu 198 de voturi ”pentru”. Camera este for decizional, astfel că proiectul urmează să fie trimis spre promulgare preşedintelui Klaus Iohannis. Legea privind insolvenţa persoanelor fizice a fost adoptată de Parlament în luna mai 2015,iar în decembrie Guvernul a decis prorogarea cu un an a aplicării Legii privind insolvenţa persoanelor fizice.

Procedura insolvenței personale

Potrivit proiectului, românii care au datorii la bănci sau la stat vor avea posibilitatea să-şi declare falimentul personal.

Aceştia vor beneficia de două proceduri: una administrativă, care prevede că, în faţa unei comisii de insolvenţă, îşi vor putea face un plan de reeşalonare a datoriilor pe 5 ani, şi o procedură de lichidare în faţa instanţelor de judecată.

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1