Agresorul salvamontistei de la Straja, bătăuș cu acte-n regulă

646x404.jpg

palesica salvamont straja batuta jandarmi recidivist
Constantin Sorin Palesică, cel care a bătut-o pe tânăra salvamont și a lăsat-o în stare de inconștiență.
Foto Adevărul.ro

Bătăușul care a snopit-o în bătaie pe tânăra salvamont într-un local din stațiunea montană Straja a fost arestat și urmează să fie anchetat penal pentru infracțiuni de violență, informează Adevărul.ro.

Potrivit sursei citate, Interlopul se numește Constantin Sorin Palesică, are 33 de ani și este un recidivist. Încă din 2006 acesta a fost implicat în răpirea și schingiuirea unui tânăr care apoi a fost lăsat într-o stare gravă în Defileul Jiului.

Când forțele de ordin au ajuns la localul unde a fost bătută tânăra salvamont, Palesică a devenit din nou violent și chiar l-a amenințat cu moartea pe unul dintre polițiști. „Îți dau somn, bulangiule, hai să ne batem”, a fost reacția bătăușului.

Fiind implicat în răpirea și maltratarea tânărului din Petroșani, Palesică a fost judecat și condamnat la șapte ani de închisoare. Tânărul agresat se numește Lucian Mihăiasă și a fost forțat în martie 2006 să se urce într-un taxi, după care a fost bătut cu un obiect contondent și mușcat de câinii de luptă ai agresorilor. După ce a fost maltratat, tânărul a fost dus în Defileul Jiului, unde a fost lăsat într-o baltă de sânge. Palesică s-a aflat printre condamnații în acest caz, dar a fost eliberat în 2013 din închisoarea Aiud.

Sâmbătă dimineața, 6 februarie, tânăra salvamont în vârstă de 21 de ani, Miruna Inel, a fost bătută crunt în acel bar, iar după cum sugerează și imaginile suprinse pe camerele de supraveghere, nimeni nu a îndrăznit să sară în ajutorul fetei. Aceasta a primit mai multe lovituri în piept și în față, din cauza cărora a leșinat, fiind apoi scoasă pe brațe din local. La scurt timp după aceea, un alt angajat al barului și un DJ au fost și ei agresați fizic de către Sorin Palesică. Abia după sosirea jandarmilor acesta a fost imobilizat.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi al Județului Hunedoara, „jandarmii montani s-au deplasat în localul respectiv și au identificat un tânăr de 33 de ani, domiciliat în municipiul Lupeni, care lovise mai multe persoane, printre care și o tânără aflată în stare de inconștiență, care a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital. Jandarmii montani l-au încătușat pe agresor și l-au condus la sediul Postului de Jandarmi din stațiune, unde l-au sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1 000 de lei, în conformitate cu Legea 61/1991. Apoi jandarmii montani au predat agresorul Poliției municipiului Lupeni.”

Sorin Palesică a fost audiat de Poliția Lupeni duminică dimineață și urmează să se prezinte în fața magistraților pentru a fi judecat pentru faptele comise. În acest caz este cercetat și jandarmul Sorin Moldovan, care s-a aflat la masă cu agresorul și nu a intervenit pentru a opri bătaia. Deși nu era în timpul serviciului, legea îl obligă pe jandarm să intervină în astfel de cazuri.

Vezi pe Adevărul.ro imaginile cu tânăra bătută până la leșin!

 

 
Loading...

Citește și

  • femeie batuta interlop sorin palesica

    O salvamontistă din Lupeni a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost snopită în bătaie de un interlop. A fost bătută până la leșin, sub privirile clienților unui local din Stațiunea Straja. De teama agresorului, nimeni nu a sărit în apărarea tinerei. După ce a terminat cu femeia, interlopul a bătut un bărbat. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineața (6 februarie).

  • bataie liceu bucuresti, C.A. Rosetti, fete bataie liceu, eleva batuta liceu,

    Imagini scandaloase au ajuns pe rețeaua de socializare Facebook în cursul acestei zile. Într-un filmuleț trimis de o tânără mai multor redacții de știri se vede cum o elevă e agresată de alte trei-patru și bătută cu pumnii și cu picioarele chiar pe holurile unui liceu de renume din Capitală. În încercarea de a se elibera, tânăra cade pe scări. Nu știm ce răni a suferit, însă conducerea liceului a intrat azi într-o ședință pentru a afla care a fost motivul altercației.

  • Au ajuns ''vedete'' pe internet fără voia lor. Două fete, ambele minore, au fost filmate în timp ce se băteau pe uliţa unui sat. Nu se cunoaşte motivul pentru care cele două tinere s-au luat la harţă, însă nu au avut nicio reţinere în a oferi un adevărat show, fix în mijlocul drumului.

  • Din ce în ce mai multe femei au început să roiască în jurul lui Nicolae Guţă (47 de ani) în ultima perioadă. Manelistul s-a dus când la Narcisa, când la Flori şi, cel mai recent, la Iulia, cea mai nouă iubită a lui. Cu toate acestea, se pare că proaspăta relaţie este una cu năbădăi, iar cântăreţul a avut o ieşire violentă gravă în platoul emisiunii „Un Show Păcătos” de marţi seară (22 septembrie).