Aglomeraţie şi coloane de maşini de până la 7 kilometri, pe DN 1, A2 şi pe DN 3

Ultima actualizare:

    Traficul se desfăşoară cu dificultate, luni seară, pe sensul către Capitală al DN 1 Bucureşti-Braşov, pe sensul Braşov-Ploieşti al DN 1, pe centura de Vest a Ploieştiului, dar şi pe autostrada A 2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală, şi pe DN 3
Traficul se desfăşoară cu dificultate, luni seară, pe sensul către Capitală al DN 1 Bucureşti-Braşov, pe sensul Braşov-Ploieşti al DN 1, pe centura de Vest a Ploieştiului, dar şi pe autostrada A 2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală, şi pe DN 3

Traficul se desfăşoară cu dificultate, luni seară, pe sensul către Capitală al DN 1 Bucureşti-Braşov, pe sensul Braşov-Ploieşti al DN 1, pe centura de Vest a Ploieştiului, dar şi pe autostrada A 2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală, şi pe DN 3 Bucureşti-Călăraşi, tot spre Capitală. Pe anumite porţiuni s-au format coloane de maşini de până la şapte kilometri.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, în jurul orei 18.00, pe sensul către Capitală al DN 1 Bucureşti-Braşov, valorile de trafic se păstrează ridicate, fiind formată coloană în mişcare de la limită cu judeţul Braşov până în staţiunea Buşteni. De asemenea, în oraşul Comarnic, traficul este intens şi se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul Braşov-Ploieşti al DN 1, între kilometrii 110 şi 108. În plus, trafic intens este şi pe Centura de Vest a oraşului Ploieşti, formându-se coloană în mişcare pe sensul de coborâre.

Au fost instituite dispozitive de informare pentru rutele alternative la DN 1, respectiv DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti şi DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti.

Totodată, pe autostrada A 2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală, de la kilometrul 94, în zona lucrărilor de reparaţii a carosabilului, este formată coloană de autovehicule pe aproximativ 5-7 kilometri, iar în zona lucrărilor de pe tronsonul kilometric 27-33, coloana este de aproximativ 2 kilometri, potrivit news.ro.

Trafic intens este semnalat şi pe DN 3 Bucureşti-Călăraşi, pe sensul către Capitală, valorile de trafic fiind ridicate în special în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov.

Şoferii sunt sfătuiţi să folosească rutele alternative: 

- Pentru autostrada A2 Bucureşti – Constanţa: DN 2A Constanţa – Hârşova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – Bucureşti; A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – Bucureşti. Pe anumite tronsoane ale A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia se desfăşoară restricţionat, pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă: km 27 – 33, Cernica, IF – Fundulea, CL; km 79+900 de metri – 89+300 de metri, Dor Mărunt - Vâlcelele, CL.

- Pentru DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti: DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti; DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti; DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte; DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Poliţiştii rutieri intervin pentru fluidizarea traficului atât pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, cât şi în toate staţiunile montane de pe Valea Prahovei.Traifuc

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net