Aglomeraţie pe Autostrada A2, pe sensul către Litoral. Pe unele tronsoane traficul se desfăşoară în coloană

autostrada-soarelui.jpg

Foto: News.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este aglomeraţie pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, sâmbătă, pe sensul către litoral şi că pe unele tronsoane traficul se desfăşoară în coloană, făcând mai multe recomandări pentru evitarea accidentelor, în contextul în care în urmă cu o zi accidente în lanţ pe A2 s-au soldat cu rănirea a 16 persoane.

”Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, poliţiştii le recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante. De asemenea, îi sfătuiesc pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza. 

Carambol uriaș pe Autostrada Soarelui

Şaisprezece persoane, inclusiv cinci copii, au fost rănite, fiind transportate la spital, iar opt au primit îngrijiri la faţa locului, în urma unor accidente în lanţ cu 55 de autovehicule care s-au produs vineri în patru puncte apropiate de pe A2, în zona localităţii Medgidia, pe sensul către litoral. Accidentele au avut loc în condiţii de ceaţă pe A2.

Citește și:

Accident în lanț pe Autostrada A3 București-Brașov, cu 4 mașini implicate

Carambol uriaș pe Autostrada Soarelui. Bilanț: 55 de mașini lovite, 155 de persoane implicate, 16 răniți printre care 7 copii

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul