Agențiile loto rămân închise. Loteria Română încearcă să implementeze un sistem online

loto-6-49.jpg

Bile loto
Loteria Română a anunțat că agenţiile rămân în continuare închise
Foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Loteria Română a anunțat că agenţiile rămân în continuare închise, până la o dată ce va fi comunicată ulterior, dar vine și cu vești bune. Între timp, se lucrează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României la implementarea unui sistem pentru jocurile loto online.

”Urmare a Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control a infecţiilor, în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activităţile de jocuri de noroc organizate în spaţii închise sunt interzise, prin urmare agenţiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităţilor”, a transmis Loteria Română, potrivit news.ro.

Loteria Română colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea în cel mai scurt timp, etapizat, a jocurilor loto online: ”Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lansăm în curând această modalitate de participare la joc”.

Loading...
 
 

Citește și

  • De vineri 15 mai, România a intrat în stare de alertă, după două luni de restricții impuse de starea de urgență. Măsurile sunt mai relaxate, viața cotidiană își reia cursul, însă interdicțiile nu lipsesc. Grupul de Comunicare Strategică a emis un comunicat cu 13 răspunsuri lămuritoare la cele mai întâlnite întrebări ale populației, legate de contextul actual.

  • Bucureștenii au ieșit la plimbare, după relaxarea măsurilor anti-Covid

    De pe 15 mai, România a trecut la măsuri de relaxare, dar asta nu înseamnă libertate totală! Grupul de Comunicare Strategică a transmis, sâmbătă (16 mai), un document de întrebări şi răspunsuri cu privire la starea de alertă, oferind detalii despre cum se defineşte zona metropolitană, ce trebuie bifat pe declaraţia pe propria răspundere în diferite situaţii sau ce sancţiuni se aplică pentru nepurtarea măştii în spaţii închise.