Aflăm luni dacă Laura Kovesi a plagiat. Universitatea de Vest va face un anunț

Ultima actualizare:

Numele șefei de la DNA este târât într-un scandal de plagiat. Teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi ar fi plagiată. Luni, membrii Comisiei Doctorale de la facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara vor spune dacă este adevărat sau nu.

Deputatul Sebastian Ghiță s-a autodenunțat că, în 2012, a contribuit la elaborarea unui document din care să rezulte că Laura Codruța Kovesi nu a plagiat teza sa de doctorat. Politicianul a făcut un autodenunț și a explicat jurnaliștilor că a făcut acest lucru pentru a o proteja pe procurorul șef al DNA întrucât credea că aceasta are o misiune importantă. Sebastian Ghiță, acuzat în mai multe dosare de corupție, a depus autodenunțul care a și început să fie analizat de Parchetul General.

Totodată, conducerea Universităţii de Vest din Timişoara i-a solicitat Şcolii Doctorale de la Facultatea de Drept, unde Laura Codruţa Kovesi a susţinut teza de doctorat în 2011, un punct de vedere asupra lucrării scrise de şefa DNA. Şcoala doctorală de la Drept a mai emis un punct de vedere pe această temă în 2012, scrie stiripesurse.ro. Termenul de comunicare este luni.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net