Afiș în română adresat hoților, într-un hipermarket din Londra

tesco-89455151515.jpg

tesco, mesaj, hoti, romani, jignire, Londra
Mesajul ofensator dintr-un magazin Tesco, în capitala Regatului Unit
Foto: Iolanda M. B. Costide / Facebook
Citeste tot despre: 

Situație care a revoltat mulți români din Marea Britanie! Un hipermarket din faimosul lanţ comercial Tesco a afişat la unul dintre standuri un mesaj jignitor în limba română.

„Avertisment pentru hoţii din magazine. Hoţii din magazine prinşi vor fi urmăriţi penal. Ofiţeri de poliţie îmbrăcaţi în civil acţionează în această zonă” -  acesta este mesajul care i-a enervat pe românii cinstiţi din Londra. Printre ei se numără şi Iolanda Costide, un arhitect român cunoscut în Londra. Ea a reacţionat dur la vederea afişului şi a trimis o scrisoare de protest către conducerea magazinului.

„Nu este demn ca un lanţ care se prezintă ca progresist, în serviciul oamenilor, cum ar fi Tesco, să permită profilarea etnică în magazinele sale. Imaginea prezintă un avertisment, în limba română, împotriva hoţului. Trebuie să credem că toţi românii sunt hoţi? Vă rog cu amabilitate să îndepărtaţi astfel de afişe din magazinele dumneavoastră. În caz contrar, vom atrage atenţia Comisiei pentru egalitate şi drepturile omului asupra practicilor dumneavoastră”, le-a comunicat românca reprezentanților Tesco, potrivit adevarul.ro

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1