Afirmație şocantă a unui consilier din Vrancea la adresa lui Clotilde Armand. Acesta s-a scuzat spunând că băuse

646x404.jpg

Ioan Micu
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ioan Micu, consilier judeţean PSD, a scris un comentariu condamnabil pe rețelele de socializare, în dreptul unei postări pe platforma Facebook, referitoare la criza gunoaielor din Sectorul 1, care o viza și pe Clotilde Armand.

El a scris, referitor la primarul sectorului 1 Clotilde Armand, că „În Franţa era răpită şi violată zile în şir". Președintele Consiliului Județean Vrancea, liberalul Cătălin Toma, a reacţionat tot printr-o mesaj publicat pe Facebook. Ioan Micu este fiul fostului primar PSD din Vidra Nică Micu, și se află la primul mandat de consilier judeţean în Vrancea.

„Consilierul judeţean PSD Ioan Micu a depăşit orice limită a bunului simţ în ceea ce priveşte exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, „aplaudând” indirect modul în care aceasta a fost agresată în Bucureşti.

„În Franţa era răpită şi violată zile în şir”. Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care şi-a dat arama pe faţă, oferind publicului măsura caracterului său îndoielnic. În condiţiile în care Ioan Micu este consilier judeţean, gestul său afectează şi imaginea instituţiei, motiv pentru care solicit public conducerii PSD Vrancea (care o mai fi că nu se ştie prea bine), sancţionarea membrului social-democrat pentru derapajul de care a dat dovadă.

Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieşiri necontrolate. Respectul şi decenţa trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare", a scris Catalin Toma, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, intr-o postare pe Facebook.

Consilierul judetean Ioan Micu a susținut ulterior că regretă gestul său, care a venit după ce a băut mai multe beri. În urma comentariului, consilierul judeţean a fost propus pentru excludere. „PSD Vrancea nu acceptă sub nici o formă şi în niciun mediu o astfel de atitudine, fie ea publică sau privată. Drept urmare, voi solicita excluderea dl. Ioan Micu din organizaţia judeţeană a PSD Vrancea", se arată într-o postare a PSD Vrancea semnată de preşedintele interimar Nicuşor Halici, deputat PSD.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5