Afaceristul Ovidiu Luca, dus cu cătușele la Poliție. Ce amendă uriașă a primit unul dintre cei mai bogați oameni din Hunedoara

Ultima actualizare:

    Ovidiu Luca și complexul DiamondFoto: adevarul.ro
Ovidiu Luca și complexul DiamondFoto: adevarul.ro

Scandal de proporții în complexul Diamond de pe malul Lacului Cinciş, unde patronul, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Hunedoara, a fost încătușat și dus la poliție. Ovidiu Luca s-a baricadat în local și l-a închis, împiedicând astfel polițiștii să verifice dacă în acel coimplex se respectă normele legale impuse pe perioada stării de alertă.

Complexul Diamond, deținut de afaceristul Ovidiu Luca, a fost una dintre țintele polițiștilor în noaptea de sâmbătă spre duminică. Însoțiți de jandarmi, polițiști locali, reprezentanţi ai ISU, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, ai Direcţiei Sanitar Veterinare, ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Protecţiei Consumatorului, oamenii legii au descins pe malul Lacului Cinciș. Potrivit unor surse, patrounul complexului, Ovidiu Luca, s-a baricadat în local, însă poliţiştii au reuşit să intre şi să îl reţină pentru a fi adus la audieri, scrie adevarul.ro.

Activităţile autorităților s-au desfășurat în perioada 11-12 iulie și au avut ca scop verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, parcuri, pieţe, terase şi zone de agrement. Numai că la complexul turistic de pe malul lacului Cincis, deținut de Ovidiu Luca, polițiștii au s-au lovit de refuzul patronului de a se supune descinderii. Astfel, după ce poliţiştii s-au legitimat si au anunţat scopul controlului, bărbatul a refuzat să se legitimize și a închis poarta unității, obstrucţionând accesul reprezentanţilor instituţiilor abilitate la acest control.

Ce amendă uriașă a primit

”Persoana în cauză a fost imobilizată si condusă la sediul poliţiei, unde a fost sancţionată contravenţional cu amendă pentru refuzul legitimării, deranjarea liniştii si ordinii publice precum şi impiedicare organelor abilitate de a-şi indeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori a altui organ de stat de a lua măsurile necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice, conform Legii nr. 61/1991”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara. Amenda s-a ridicat la suma de 8.500 de lei.

Cine este Ovidiu Luca

Ovidiu Luca este cunoscut ca unul dintre cei mai bogaţi oameni din Hunedoara. Şi-a dezvoltat un adevărat imperiu de pe urma afacerilor cu fier vechi şi a celor de pe halda de steril a combinatului siderurgic din Hunedoara şi a investit în turism, pe malul Lacului Cinciş. Administrează complexul Diamond, unul dintre cele mai mari de pe malul lacului, unde pe lângă cele trei pensiuni achiziţionate, a construit şi un hotel. Ovidiu Luca a fost parte vătămată în dosarul „Hidra”, al mafiei fierului vechi din Hunedoara anilor 2000, pentru care Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, în prezent şef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a primit în 2007 titlul de „Poliţistul anului”.

Citește și:

Ce amenzi poți primi în starea de alertă. Se aplică abia de luni

VIDEO Marea distanțare și marea nepăsare. Razie masivă și amenzi la terasele și cluburile din București

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net