Adriean Videanu, parada modei pe plajă! Fostul primar are colecţie de slipi!

Ultima actualizare:

    Fotoreporterii Click! l-au surprins la Mamaia vorbind aprins cu un prietenFoto: BLITZ
Fotoreporterii Click! l-au surprins la Mamaia vorbind aprins cu un prietenFoto: BLITZ

Şort roz, gesticulează larg, interlocutorul îl urmăreşte atent. Nu epatează, dar atrage atenţia, nu emană opulenţă, dar nu este nevoie, lumea îl ştie ce poate, de unde vine şi cine este. Fostul ministru-primar al Capitalei, Adriean Videanu, a apărut din nou pe litoralul românesc.

Şi nu oricum. A stat aproximativ o oră pe una dintre cele mai exclusiviste plaje din Mamaia, alături de un vechi prieten. Deşi nu mai este în politică şi nici în administraţie, Videanu a rămas acelaşi om care nu trece neobservat.

Nu e an în care  Adriean  Videanu  să nu apară  pe plajă.  Mereu  cu alt slip
Nu e an în care Adriean Videanu să nu apară pe plajă. Mereu cu alt slip

Mulţi politicieni şi oameni de afaceri cu care a pornit la drum în anii ’90 sunt acum prin puşcării, terfeliţi de acuzaţii sau pur şi simplu îngropaţi de colbul uitării, dar nu şi el. Adriean Vidanu (57 de ani) a fost acuzat de DIICOT că pe vremea când era ministru al Economiei a oferit omului de afaceri Ioan Nicolae gaze ieftine ilegal, dar instanţa i-a dat câştig de cauză.

De asemenea, a scăpat de acuzaţii şi în procesul în care era acuzat că a folosit ilegal acţiuni din averea blocată de justiţie pe durata cercetărilor. Uitate şi nedovedite sunt şi acuzaţiile că a umplut oraşul, pe vremea când era primar, cu borduri fabricate chiar de el.

Pe plaja de fiţe din Mamaia unde a fost văzut, Videanu era în largul lui. Faţă de anul trecut nu mai joacă table. În schimb, un lucru a rămas neschimbat la el: poartă slipi în culori ţipătoare. Cât a stat pe plajă a explicat, a gesticulat şi s-a scărpinat în cap părând foarte prins într-o conversaţie pe care, ca de obicei, a condus-o. Celui din faţa lui voia probabil să îi explice despre cartierul pe care vrea să îl ridice pe un teren de 45.000 de mp în zona intersecţiei Calea 13 Septembrie cu Şos. Progresului şi al cărui proiect este în dezbatere publică la Primăria Capitalei. Este vorba, potrivit hotnews.ro, de cinci clădiri cu înălţimea de până la 35 de etaje, patru de 20 de etaje, una de 18 etaje şi mai multe clădiri mici între ele. Clădirile propuse vor avea funcţiunea de locuinţe, birouri, spaţii comerciale. 

image
image
image
image
image
image
justin wood rata wrinkle jpg
stop foto unsplash jpg
geci iarna barbati jpg
man at supermarket jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
printesa iraniana frumusete jpg
pensionar jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net