Adriana Săftoiu, la Urgență, după ce a fost mușcată de un câine. Declarația surprinzătoare a medicului

adriana-saftoiu.jpg

Adriana Săftoiu a fost mușcată de un câine, în zona Băneasa
Foto: Facebook

Adriana Săftoiu, deputat PNL, a povestit cum a fost muşcată „serios” de un câine, în zona Greenfield Baneasa. Aceasta a ajuns de urgență la spitalul „Matei Balş” pentru vaccinul antirabic, unde a aflat că a fost a treia victimă a câinelui agresiv din zona respectivă.

Adriana Săftoiu a explicat că în urma muşcăturii s-a ales cu trei plăgi, dintre care una profundă. „Îmi făceam tura de pași, mereu pe acelaşi traseu – Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simţit decât când m-a înhăţat. Am reuşit să mă desprind din colții lui – un câine imens, negru cu alb, lățos.

Am continuat să merg cu fața la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câtiva metri şi m-a privit mârâind. Am reuşit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu. N-aveam nici un leu la mine ca să cumpăr spirt. Dar am dat peste nişte oameni de treabă, mi-au dat sticla de pe rafat şi am turnat din greu”, a povestit aceasta pe Facebook.

Adriana Săftoiu, mușcată de un câine al străzii

Adriana Săftoiu a ajuns la urgenţe la spitalul Elias, unde a constatat că s-a ales cu trei plăgi, dintre care una profundă. De acolo, a mers la spitalu „Matei Balș” pentru vaccinul antirabic, unde a aflat o informație surprinzătoare. „În fața mea – încă trei persoane. Întreb dacă toată lumea stă pentru vaccin. Da. Iar doamna din față îmi spune că a fost muşcată în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo.

Îmi descrie câinele. Același. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, imi spune: Sunteți a treia persoană în două ore, din aceeasi zonă, muşcată de un câine cu aceleași semnalmente”, a adăugat aceasta.

Deputatul liberal a semnalat astfel cazul primăriei sectorului 1. „E o zonă unde sunt mulți copii, mai ales într-o zi însorită. Să sperăm că nu va mai exista nici o victimă”, a conchis Adriana Săftoiu.
 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1