Adriana Săftoiu, la Urgență, după ce a fost mușcată de un câine. Declarația surprinzătoare a medicului

Ultima actualizare:

    Adriana Săftoiu a fost mușcată de un câine, în zona BăneasaFoto: Facebook
Adriana Săftoiu a fost mușcată de un câine, în zona BăneasaFoto: Facebook

Adriana Săftoiu, deputat PNL, a povestit cum a fost muşcată „serios” de un câine, în zona Greenfield Baneasa. Aceasta a ajuns de urgență la spitalul „Matei Balş” pentru vaccinul antirabic, unde a aflat că a fost a treia victimă a câinelui agresiv din zona respectivă.

Adriana Săftoiu a explicat că în urma muşcăturii s-a ales cu trei plăgi, dintre care una profundă. „Îmi făceam tura de pași, mereu pe acelaşi traseu – Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simţit decât când m-a înhăţat. Am reuşit să mă desprind din colții lui – un câine imens, negru cu alb, lățos.

Am continuat să merg cu fața la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câtiva metri şi m-a privit mârâind. Am reuşit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu. N-aveam nici un leu la mine ca să cumpăr spirt. Dar am dat peste nişte oameni de treabă, mi-au dat sticla de pe rafat şi am turnat din greu”, a povestit aceasta pe Facebook.

Adriana Săftoiu a ajuns la urgenţe la spitalul Elias, unde a constatat că s-a ales cu trei plăgi, dintre care una profundă. De acolo, a mers la spitalu „Matei Balș” pentru vaccinul antirabic, unde a aflat o informație surprinzătoare. „În fața mea – încă trei persoane. Întreb dacă toată lumea stă pentru vaccin. Da. Iar doamna din față îmi spune că a fost muşcată în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo.

Îmi descrie câinele. Același. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, imi spune: Sunteți a treia persoană în două ore, din aceeasi zonă, muşcată de un câine cu aceleași semnalmente”, a adăugat aceasta.

Deputatul liberal a semnalat astfel cazul primăriei sectorului 1. „E o zonă unde sunt mulți copii, mai ales într-o zi însorită. Să sperăm că nu va mai exista nici o victimă”, a conchis Adriana Săftoiu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net