„Adrian nu prea ştia să înoate!” Eroul din Mangalia, însă, mai salvase 2 persoane de la înec

Ultima actualizare:

    Adrian Ciureanu și soția lui, Alina. Foto: Facebook/Adrian Ciureanu
Adrian Ciureanu și soția lui, Alina. Foto: Facebook/Adrian Ciureanu

Adrian Ciureanu, tânărul de 30 de ani care a murit în valurile Mării Negre după ce le-a salvat pe o mamă și pe fetița ei de la înec a fost, ieri, condus pe ultimul drum.

Un unchi al băiatului spune că, înainte cu doar o zi de tragica întâmplare, Adrian mai scosese din apele agitate un bărbat şi copilul său. "Aşa era el, un suflet mare. Luni făcuse la fel, când un om care-şi ţinea fiul în braţe a început să strige: <Nu mai pot, nu mai pot>. Era acolo, omul potrivit... Nici n-a stat pe gânduri şi i-a tras iute la mal, pe amândoi", povesteşte, pentru Adevărul, unchiul lui Adrian. 

Gestul tânărului e cu atât mai surprinzător cu cât, spun rudele, nici măcar nu ştia să înoate. "Nu ştia şi tot s-a dus după el. Era băiat bun. Tot satul ştia aşa. A văzut mama aia cu copila în apă, nu l-a răbdat sufletul şi a sărit. Nu se gândea el că piere aşa şi lasă în urmă nevastă tânără şi atâta amar pe părinţi", a mărturisit, pentru "Adevărul", mătuşa tânărului.

Că Adrian nu ştia să înoate o confirmă şi un prieten al tânărului. “Nu prea ştia să înoate. A sărit cu gândul să salveze femeia aceea, dar nu ştia. Şi totuşi, a sărit! Era un băiat foarte bun. Altcineva n-ar fi sărit în locul lui, ar fi lăsat salvamarii să-şi facă treaba”, povesteşte prietenul lui Adrian, care aminteşte că tânărul a mai avut o cumpănă. 

Citește mai multe pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net