Adrian Năstase, cu nepotul de doi ani în Vietnam

Ultima actualizare:

    Adrian Năstase a avut parte de peripeţii în Vietnam
Adrian Năstase a avut parte de peripeţii în Vietnam

Adrian Năstase a ales să petreacă Sărbătorile de iarnă tocmai în Vietnam. Dar nu a plecat doar cu soţia Dana, ci cu tot familionul.

”Dragi prieteni, călătoria noastră în Vietnam a continuat pe insula Phu Quoc. Vremea, deşi este iarnă aici, este călduroasă şi cu averse zilnice de ploaie. Pentru noi, e bine pentru că soarele este foarte puternic. Am făcut o scurtă călătorie în jurul insulei, cu un vaporaş şi ne-am prefăcut că pescuim vreo două ore. Am sărbătorit Crăciunul la hotelul în care suntem cazaţi. Organizatorii s-au chinuit să aranjeze totul foarte frumos, pe gazonul din faţa hotelului. La ora 18 fix, ora la care eram invitaţi, a început o ploaie musonică ce a durat 5 minute. Organizatorii erau disperaţi. Totuşi, într-o oră, totul a fost rearanjat. A fost o seară foarte plăcută, mai ales că eram toţi împreună”, a povestit pe blogul său fostul premier.

El s-a fotografiat înconjurat de cei doi băieţi ai lui, Andrei şi Mihnea, de nurori şi de nepoţelul Nicolas, care are aproape 2 ani.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net