Adoptaţi-o pe Monalisa!

Ultima actualizare:

    Căţeluşa care a avut îndesată o  conservă în bot aşteaptă la clinică  să fie luată acasă de un stăpânFoto: Andreea Dancu
Căţeluşa care a avut îndesată o conservă în bot aşteaptă la clinică să fie luată acasă de un stăpânFoto: Andreea Dancu

Biata căţeluşă a suferit o traumă de neimaginat. Un monstru de om şi-a bătut joc de ea şi i-a îndesat în bot o conservă metalică. A stat aşa timp de două zile, până când veterinarii au fost alertaţi. Acum, aşteaptă cuminte să fie adoptată de un suflet mare.

Are patru ani şi toată viaţa şi-a petrecut-o pe străzi. Nu a avut niciodată un cămin, nişte stăpâni care să o iubească şi să o mângâie. A avut parte doar de ocări, iar ceea ce i s-a întâmplat în urmă cu patru ziele este de domeniul fantasticului. Nu se ştie  cine şi de ce s-a apucat să-i facă rău căţeluşei şi i-a îndesat în bot o conservă. Pe lângă faptul că nu s-a putut hrăni, maxilarul a avut de suferit, iar limba i-a fost rănită. Nu a putut să strige după ajutor. Norocul ei a fost că un trecător a văzut barbaria şi a postat pe Facebook fotografia cu ea. Stătea resemnată pe trotuarul din faţa magazinului Mega Image, din localitatea ilfoveană Bragadiru. Oamenii s-au mobilizat imediat, iar la faţa locului a venit o echipă de veterinari de la clinica Dog Rescue Shelter, care a dus-o cu ambulanţa la clinică.


    Monalisa a fost maltratată şi a ajuns  pe stradă în  cabinetul medicalFoto: Andreea Dancu
Monalisa a fost maltratată şi a ajuns pe stradă în cabinetul medicalFoto: Andreea Dancu

”Pe lângă faptul că i-am scos cutia respectivă, am deparazitat-o, iar zilele următoare o vaccinăm şi o castrăm. E gata să plece la căsuţa ei, dacă cineva doreşte să i-o ofere. Este un câine frumos şi foarte cuminte”, ne-a spus, zâmbind, medicul Garofiţa Hofmann, care a botezat-o Monalisa. Cine doreşte să o adopte poate suna fie la redacţia ziarului nostru, fie direct la clinică, la numerele de telefon: 0751.113.813 sau 0751.113.817. Cazurile de maltratare a bietelor animale sunt cu duiumul. La Clinica din Bucureşti urma să sosească, ieri, din Brăila un alt câine maidanez tăiat cu toporul de un sadic.

Sute de animale abandonate aşteaptă un stăpân

La clinica Dog Rescue Shelter sunt 60 de câini şi pisici cu diverse probleme de sănătate care râvnesc la iubirea unui stăpân. ”Pisicuţa asta este paralizată, câinele ăsta la fel. Au fost loviţi de maşină. Alt câine are o dermatită, pe care i-o tratăm, iar acesta a rămas în trei picioare. La adăpostul din Bucureşti avem alţi 270 de căţei sănătoşi gata să plece într-o familie, iar la cel din Brăila alţi 600”, povesteşte  dr. Hofmann.


    Medicul veterinar Garofiţa HofmannFoto: Andreea Dancu
Medicul veterinar Garofiţa HofmannFoto: Andreea Dancu
image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net