Adolescentă de 17 ani din Iași, luată cu mașina la ocazie, agresată sexual de șofer! Cum a reușit să scape fata

Ultima actualizare:

    Tânăra a scăpat singură din mâinile agresoruluiFOTO: bzi.ro
Tânăra a scăpat singură din mâinile agresoruluiFOTO: bzi.ro

Ororile prin care au trecut cele două fete în mâinile monstrului de la Caracal, când au fost răpite, violate, sechestratae și apoi omorâte de Gheorghe Dincă, erau cât pe ce să se repete în Iași! O adolescentă de 17 ani a fost luată cu mașina de un tânăr care a încuiat-o în autoturism și a agresat-o sexual.

Fata, care locuiește în comuna ieșeană Ciortești, făcea zilnic naveta către școală, la un liceu din Vaslui. Așa trebuia să se întâmple și pe 10 mai, ziua de care adolescenta nu vrea s-și mai amintească vreodată! Aceasta a ieșit din casă și a mers să ia microbuzul, cum făcea de obicei. În acea dimineață, șoferul nu a oprit să o ia, astfel că a rămas pe marginea drumului, sperând să o ia cineva cu mașina până la Vaslui, scrie bzi.ro.

A încercat să o violeze      

Nu a trecut mult timp și, lângă ea, a oprit un tânăr care i-a spus că o va duce la Vaslui. Copila l-a crezut și a urcat în mașină, vrând să ajungă la liceul unde învăța. Însă, odată ce fata a urcat în mașină, individul a condus spre un drum lăturalnic, a oprit mașina și a încercat să o violeze. Din spusele fetei, acesta nu a reușit, însă i-a introdus degete în vagin. După minute întregi de coșmar, tânăra a reușit să coboare din mașina individului și a fugit, țipând cât de tare a putut.        

Agresorul, prins după câteva ore    

Tânăra a mers imediat la Poliție, unde a povestit prin ce a trecut. Pentru că a reținut parțial numărul de înmatriculare a mașinii în care a urcat, polițiștii l-au identificat pe individ în câteva ore. Este vorba despre un bărbat din Vaslui, care a mai avut probleme cu legea. Demis Teofil Ofileanu a fost prins de polițiști la volan, deși nu are permis de conducere. Astfel, s-a mai ales cu un dosar penal, pe lângă cel de viol. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. 

Citește și: 

Crimele din Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă după ce a găsit-o pe Alexandra vorbind la 112. Poliţia ar fi avut timp să intervină

Imagini cumplite! Cum a fost răpită o tânără din Dolj chiar sub privirile părinţilor ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net