Adolescentă de 16 ani din Târgu Mureş, dispărută după ce a ieşit din clădire pentru a merge în curte şi nu s-a mai întors

clipboard01.jpg

Adolescentă de 16 ani din Târgu Mureş, dată dispărută după ce a ieşit din clădire pentru a merge în curte
Foto News.ro

O adolescentă de 16 ani din Târgu Mureş a fost dată dispărută, după ce luni dimineaţă a ieşit din imobil pentru a merge în curte şi nu s-a mai întors. Mama fetei a anunţat Poliţia.

Conform Poliţiei Judeţene Mureş, poliţiştii au fost sesizaţi, luni, 23 septembrie, de o femeie din municipiul Târgu Mureş despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 6.00, fiica sa în vârstă de 16 ani a ieşit din imobil pentru a merge în curte, dar nu a mai revenit până în prezent.

Adolescenta de 16 ani se numeşte Istoica Zsuzsanna, are 1,65 metri înălţime, aproximativ 45-50 de kilograme, ochi căprui, păr blond, lung.

La data dispariţiei, ea era îmbrăcată cu o bluză de culoare roz, rochie cu imprimeuri florale de culoare roz, iar în picioare purta sandale cu toc, de culoare neagră cu buline albe. 

Persoanele care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugate să anunţe la numărul de telefon 0265-202467 - Compartimentul Urmăriri sau la cea mai apropiată unitate de poliţie, ori apelând numărul unic de urgenţă 112, potrivit news.ro.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1