Adolescentă de 15 ani, răpită în plină stradă la Cluj-Napoca. Trei bărbați au fost reținuți de polițiști

fata_vioalata.jpg

O adolescentă a fost răpită, în plină stradă
Sursă foto: Arhivă Click!

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii clujeni, după ce au răpit o fată de 15 ani, de pe o stradă din Cluj-Napoca. Fata a reuşit, la un moment, dat să iasă din maşina celor care au răpit-o și să solicite ajutor.

Potrivit poliției, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, a coborât dintr-un autoturism şi ar fi contrâns-o fizic pe tânăra de 15 ani, din comuna Baciu, judeţul Cluj, să urce în interiorul acestuia. După câteva momente, în timp ce autoturismul se deplasa în zona intersecţiei străzilor Cuza-Vodă - Frédéric Joliot-Curie, adolescenta a reușit să deschisă una dintre portiere și să solicite ajutor. 

"La data de 15 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Biroul de Investigaţii Criminale şi cei ai Secţiei 1 Poliţie au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani, într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal (...). Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 14 ianuarie, în jurul orei 18,40, cu privire la faptul că o tânără care se afla pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca ar fi fost constrânsă să urce într-un autoturism, care ulterior a fost pus în mişcare", se arată într-un comunicat trimis, vineri, de IPJ Cluj.

Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, iar ulterior au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1