Adolescentă, căutată toată noaptea cu Poliția, după ce a spus că e urmărită de un bărbat! Ce s-a întâmplat de fapt

masina_politie.png

O adolescentă din Arad și-a înscenat răpirea pentru a petrece timp cu iubitul ei
Foto: Arhivă Click

O adolescentă de 16 ani din Arad a fost căutată toată noaptea de vineri spre sâmbătă de către poliţişti, după ce i-a spus mamei sale la telefon că este urmărită de un bărbat înarmat. Dimineaţa însă, aceasta a fost găsită într-un parc din municipiul Arad. Tânăra a recunoscut că totul a fost o înscenare şi a fost amendată.

Mama unei tinere din Arad a apelat 112 vineri seara, 26 iunie, după ce fiica sa a sunat-o şi i-a spus că este urmărită de un bărbat înarmat cu sabie şi pistol. Au fost alertaţi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cei de la Ordine Publică, dar şi de la alte structuri, care au căutat-o pe tânără în baza unei fotografii a acesteia. 

O adolescentă din Arad a mințit că este răpită ca să petreacă timp cu iubitul ei

Operatorul 112 a reuşit să ia legătura de două ori cu adolescenta, după o oră de la apelul mamei. Fata a spus o poveste similară, afirmând că este speriată pentru că un bărbat o aleargă în cartierul Gai, din Arad. 

„Căutările au continuat toată noaptea, minora fiind găsită însă în parcul din zona Podgoria, în dimineaţa acestei zile, în jurul orei 7:20. Polițiștii au constatat însă că minora nu a fost victima vreunei infracţiuni, cercetările relevând că aceasta şi-a înscenat povestea pentru a fi cu iubitul ei”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad. Adolescenta a fost condusă la sediul IPJ Arad pentru a fi predată familiei, urmând a fi amendată.

 

 

 

 

Loading...