Adolescent fără bilet, tăvălit în tramvai de controlorii RATB

Ultima actualizare:

    Niște brute! Se pare că tânărul a suferit o fractură în zona umărului
Niște brute! Se pare că tânărul a suferit o fractură în zona umărului

Un tânăr ar fi fost bruscat, luni, de o echipă de controlori RATB, pe tramvaiul 11, din Capitală, pentru că nu ar fi avut bilet, transmite adevarul.ro. Călătorii i-au luat apărarea tânărului, acuzând brutalitatea angajaţilor RATB.

Un internaut a postat, luni, pe Facebook, un clip video filmat în tramvaiul 11, care surprinde o echipă de controlori RATB ”în exerciţiul funcţiunii”. În imagini se observă cum angajaţii RATB au culcat la podea un tânăr şi i-au imobilizat braţul. ”O gaşcă de controlori azi în tramvaiul 11 i-a rupt mâna din umăr unui tânăr. Unde este legea din România?”, se întreabă, retoric, internautul. Ceilalţi călători au sărit în apărarea tânărului, spunându-le controlorilor că nu au voie să bruscheze călătorii chiar dacă nu ar avea bilet de călătorie. Reprezentanţii Primăriei Capitalei şi cei ai RATB nu au putut fi contactaţi pentru a-şi spune punctul de vedere. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net