Adi Minune, audiat la Poliţia Capitalei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cântăreţul de manele Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adi Minune, a venit vineri (5 mai) la Poliţia Capitalei, fiind citat pentru a fi audiat în dosarul privind incendiul din clubul Bamboo.

Adi Minunte fusese citat să vină miercuri (3 mai) la Poliţia Capitalei pentru a fi audiat, însă acesta nu s-a prezentat, astfel că anchetatorii au emis atunci un mandat de aducere pe numele acestuia. Ulterior, Adi Minune a anunţat anchetatorii că va veni la audieri , 5 mai, astfel că acesta nu a mai fost adus de un poliţist, scrie news.ro. După ce l-au audiat, poliţiştii l-au amendat pe Adi Minune cu 250 de lei, pentru că nu s-a prezentat miercuri la Poliţia Capitalei.

Anchetatorii vor să afle de la Adi Minune ce s-a întâmplat în noaptea incendiului din clubul Bamboo, în condiţiile în care cântăreţul de manele şi alţi lăutari erau atunci într-o sală de evenimente din complexul Bamboo, unde era organizat Revelionul lăutarilor.

Petrecerea lăutarilor, la care au participat atunci, printre alţii, Adi Minune, Cornelia Catanga şi soţul acesteia, Aurel Pădureanu, a avut loc într-o clădire lipită de clubul care a ars.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, după izbucnirea incendiului în clubul Bamboo, lăutarii au intrat în panică şi au ieşit în grabă din local, scrie news.ro.


    Clubul Bamboo din Capitală a fost mistuit de flăcări în 21 ianuarie
Clubul Bamboo din Capitală a fost mistuit de flăcări în 21 ianuarie

În urma incendiului din clubul Bamboo, din 21 ianuarie, la ora 03.32, 44 de persoane au ajuns la şase spitale din Capitală, pentru îngrijiri medicale.

Procurorii au început atunci urmărirea penală in rem pentru distrugere din culpă, având ca urmare vătămarea mai multor persoane.

După ce dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, s-a constituit o listă cu martori, printre care şi lăutarii care au fost la acea petrecere, aceştia urmând să dea declaraţii în faţa anchetatorilor.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net