Alegeri locale 2016 / Adevărul despre Gâdea rostit de Tucescu: „Este colonel!”

Ultima actualizare:

    Mihai Gâdea a fost acuzat de Robert Turcescu. Acesta a spus că directorul Antenei 3 este colonel captură Antena 3
Mihai Gâdea a fost acuzat de Robert Turcescu. Acesta a spus că directorul Antenei 3 este colonel captură Antena 3

Candidatul PMP la Primăria București, Robert Turcescu, a fost vineri seară invitat la B1TV, acolo unde și-a motivat intrarea în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei.

Candidatura lui Turcescu este cu atât mai surprinzătoare cu cât fostul jurnalist a anunțat înaintea campaniei electorale din 2014 pentru alegerea președintelui țării că a fost ofițer acoperit. Turcescu a rememorat momentul în care a ajuns pe lista celor propuși a fi colonei și a spus, răspicat, că și Mihai Gâdea ar avea epoleți.

„Mergeţi până în anul 2012, atunci când a apărut lista coloneilor făcuţi la secret, spuneau la un moment dat anumite televiziuni în frunte cu Antena 3, era vorba, după aceea am aflat, de 2000 de nume. Sunt singurul dintre cele 2000 de nume (…) care am publicat acel livret militar. Pe respectivul livret militar dincolo de orice fotografie luată de pe net, greşit CNP-ul şi alte astfel de opţiuni, veţi observa că nu există, subliniez, nu există nicio semnătură a subsemnatului. Cele două semnături de acolo sunt semnăturile lui Gabriel Oprea” a declarat candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, solicitat să aducă lămuriri cu privire la statutul său de ofiţer acoperit, a spus Robert Turcescu.

În anul 2012, domnul Ponta avea o problemă cu doctoratul (…) s-a preferat alegerea unor oameni din cele 2000 de figuri publice multe dintre ele”, a afirmat Turcescu, adăugând că şi Mihai Gâdea facea parte dintre acele 2000 de persoane, însă, doar Turcescu şi Kovesi au făcut o solicitare către MAPN. Dacă aş fi fost avansat MAPN aş fi primit cu onoare un astfel de grad, în condiţiile în care as fi făcut armata sau pentru merite deosebite s-ar fi considerat că merit acest lucru”, a mai spus candidatul PMP la Primăria Capitalei.

La auzul declarațiilor lui Turcescu, Mihai Gâdea a anunțat că-l va da în judecată pe candidatul PMP și îi va cere daune de 1 milion de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net