Ademenea fetițe în locuri izolate și le forța să-l atingă

pedofil6-pedofil-foto-shutterstock_1317933506.jpg

Individul își alegea victimele de la locurile de joacă
Citeste tot despre: 

Trimis în judecată! Marian Păvălașcu (43 de ani) urmărea locurile de joacă din Galați, dar și pe copiii care mergeau spre şcoală.

Profitând de inocenţa micuţilor, îi ademenea în locuri izolate, unde îi obliga să-i atingă penisul sau să se dezbrace. Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi l-a trimis în judecată pe Păvălaşcu pentru agresiune sexuală în formă continuată şi corupere sexuală a minorilor, iar individul a fost plasat în arest preventiv.

Faptele comise de bărbat i-au lăsat fără cuvinte chiar şi pe anchetatori, scrie adevarul.ro. Anul trecut, el a convins o copilă de 7 ani să îl urmeze în scara unui bloc, pentru ”a-i arăta un pisic”.

Ulterior, a forțat-o să-i atingă organul sexual. O lună mai târziu, Păvălaşcu a repetat scenariul, de această dată cu o fetiță de 5 ani şi cu una de 7 ani.

Micuţa de 5 ani a fost forţată să-i atingă organul sexual, iar cea de 7 ani a fost nevoită să asiste la scena de groază. În 2019, el a constrâns o copilă de 10 ani să se dezbrace,  ca să o poată privi. Individul de 43 de ani a recunoscut toate acuzaţiile care i se aduc. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1