Acuzații grave pentru o familie de romi! O fată de 11 ani ar fi fost deflorată cu degetele de viitoarea soacră

Ultima actualizare:

    O familie de romi din Slatina a fost acuzată că a abuzat o minorăFoto: Adevărul
O familie de romi din Slatina a fost acuzată că a abuzat o minorăFoto: Adevărul

Acuzaţii grave după o „logodnă“ într-o familie de romi. Partida Romilor Pro Europa a alertat în week-end autorităţile, sesizând că o fată de 11 ani din Craiova ar fi fost adusă în urma unei „logodne“ în Slatina şi ar fi fost deflorată de soacra sa.

Sesizarea a venit din partea structurii centrale a Partidei Romilor Pro Europa, reprezentanții acesteia explicând că o fată de 11 ani, din Craiova, ar fi fost „dată“ printr-o înţelegere unei familii de romi căldărari din Slatina, pentru un băiat de 20 ani, contra unei sume de 10.000 euro.

În „noaptea nunţii“, băiatul nu ar fi reuşit să-şi dezvirgineze mireasa, aşa că l-ar fi „ajutat“ mama, deflorând-o pe tânără cu degetele. Întreaga poveste a ajuns la urechile reprezentanţilor Partidei Romilor, care şi-au trimis reprezentanţii din teritoriu să verifice cele semnalate.

Preşedintele Filialei Olt a Partidei Romilor, Sandu Curt, a declarat că s-a deplasat, vineri, 30 septembrie 2019, la adresa indicată din Slatina, unde, însă, fata nu se mai afla. „A fost o înţelegere. Fata nu are 11 ani, are 13, şi băiatul are 18, nu 20. Nu s-a culcat cu ea, am fost la ei, m-am interesat. Nu s-a culcat cu ea, este încă virgină, cel puţin aşa spun părinţii copiilor. Joi a fost o înţelegere, o nuntă, aşa, o petrecere, dar cu lăutari, cu..., evenimentul s-a întâmplat la Craiova, la familia fetei.

După aceea, seara, la 19,00, au venit la Slatina, au făcut şi aici vreo două ore, după aceea au spart gaşca. Am înţeles că fata s-a dus înapoi la părinţi, băiatul a rămas aici. Ca un fel de, cum se face la noi, o logdnă, ca să ştie lumea că fata o să fie măritată cu el, să nu mai vină altcineva s-o ceară. Am fost de două ori la ei, pe mine m-a sunat domnul deputat de la Bucureşti, a zis să merg, să iau măsuri, să văd ce se-ntâmplă.

Fata zice că e la locul ei, băiatul nici nu s-a atins de ea, se poate verifica...  Fata este virgină, aşa spun ei, dar eu nu am de unde să ştiu, deşi sunt şi un pic de rudă cu mine, dar n-am fost la petrecere“, a declarat Curt, potrivit Adevărul. 

Din informaţiile preşedintelui Partidei Romilor - Filiala Olt familia fetei ar fie extrem de săracă, fata având alţi 13 fraţi. Nici familia băiatului nu ar avea posibilităţi materiale extraordinare, aşa că este aproape exclusă „plata“ fetei, cu atât mai mult suma de 10.000 euro, crede Curt.

Întâmplarea a ajuns şi la urechile directorului DGASPC Olt, Rădiţă Piroşca, care a susținut că instituția pe care o conduce s-a autosesizat în legătură cu acest caz. De asemenea, prim-procurorul Ştefania Chelu a declarat că verificările vor fi începute de urgenţă în acest caz.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net