Nepotul regelui Mihai, atac dur la adresa principesei Margareta, pentru că l-a lăsat fără bani

Fostul principe Nicolae iese din nou la atac şi spune că acceptul retragerii titlurilor sale, din 2015, nu este scris de el şi nici semnat până la această oră, acuzând că medicii nu sunt lăsaţi să prezinte rapoartele despre starea Regelui Mihai.

Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai susţine că acceptul retragerii titlului nu e scris de el. 

"Declarația mea din august 2015, referitoare la acceptul retragerii titlului, nu a fost scrisă de mine. Am fost obligat să o accept, am refuzat să o semnez și până la acest moment este nesemnată. Nu a existat vreodată nici vreo înțelegere și nici vreun acord semnat referitor la plecarea mea definitivă din România și condiția de a nu mă mai întoarce. Nu aș fi acceptat să mi se impună un exil de acest fel”, scrie acesta în comunicatul de presă.

”Cele scrise mai jos sunt detalii încă neștiute, pe care am ales să le păstrez cu mine din respect pentru bunicul meu și pentru condiția precară de sănătate în care s-a aflat și se află în ultima vreme. Acum, tot din respect pentru bunicul meu, regele Mihai, trebuie să le fac cunoscute”, se mai arată în comunicatul pe care fostul principe Nicolae l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, transmite:

Nepotul Regelui Mihai I a fost exclus din Casa Regală și, implicit, din succesiunea la tron, în urma unei decizii din 2015. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta. Motivul explicit al deciziei fostului Suveran nu a fost precizat în comunicatul de presă remis de Casa Regală. Din document reiese însă, indirect, că acesta are legătură cu stilul de viaţă a principelui Nicolae.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • printul nicolae

    Se numește Iris Anna, iar medicii i-au dat nota 10 la naștere. Tânăra mămică este Nicoleta Cârjan despre care se spune că a rămas însărcinată cu Principele Nicolae, anul trecut, în timpul unui tur pe bicicletă prin România. Când a auzit că va fi tată, nepotul Regelui Mihai i-ar fi spus ”Nu” și i-ar fi cerut insistent să facă avort.

  • rege mihai funeralii principe niciolae

    Scandalurile de ţin lanţ la Casa Regală. Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a explicat că retragerea titlului s-a făcut abuziv. El a subliniat că a refuzat să semneze această declaraţie.