Nepotul regelui Mihai, atac dur la adresa principesei Margareta, pentru că l-a lăsat fără bani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul principe Nicolae iese din nou la atac şi spune că acceptul retragerii titlurilor sale, din 2015, nu este scris de el şi nici semnat până la această oră, acuzând că medicii nu sunt lăsaţi să prezinte rapoartele despre starea Regelui Mihai.

Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai susţine că acceptul retragerii titlului nu e scris de el. 

"Declarația mea din august 2015, referitoare la acceptul retragerii titlului, nu a fost scrisă de mine. Am fost obligat să o accept, am refuzat să o semnez și până la acest moment este nesemnată. Nu a existat vreodată nici vreo înțelegere și nici vreun acord semnat referitor la plecarea mea definitivă din România și condiția de a nu mă mai întoarce. Nu aș fi acceptat să mi se impună un exil de acest fel”, scrie acesta în comunicatul de presă.

”Cele scrise mai jos sunt detalii încă neștiute, pe care am ales să le păstrez cu mine din respect pentru bunicul meu și pentru condiția precară de sănătate în care s-a aflat și se află în ultima vreme. Acum, tot din respect pentru bunicul meu, regele Mihai, trebuie să le fac cunoscute”, se mai arată în comunicatul pe care fostul principe Nicolae l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, transmite:

simeon stalpnicul png

Nepotul Regelui Mihai I a fost exclus din Casa Regală și, implicit, din succesiunea la tron, în urma unei decizii din 2015. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta. Motivul explicit al deciziei fostului Suveran nu a fost precizat în comunicatul de presă remis de Casa Regală. Din document reiese însă, indirect, că acesta are legătură cu stilul de viaţă a principelui Nicolae.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net