Acuzaţii grave asupra unor agenţi de poliţie- «Cred că poliţiştii mi-au omorât în bătaie bărbatul!»

Ultima actualizare:

Dragoş George Isac (34 de ani) era suspectat de comiterea unor furturi mărunte, motiv pentru care vineri, poliţiştii l-au chemat la audieri.

După câteva ore, concubina acestuia a fost anunţată că bărbatul este mort. Pentru că nimeni nu le dă nici o explicaţie, rudele sunt convinse că ceva necurat s-a petrecut în sediul Poliţiei mai ales că, spun ei, sunt martori care l-ar fi auzit pe tânăr urlând din camera de audieri.

Mai mult, primele concluzii în cazul tânărului mort sub nasul poliţiştilor artă că acesta avea coaste rupte şi a murit din cauza unei hemoragii interne. Ce anume a provocat această hemoragie nu se ştie deocamdată. De asemenea, raportul medico-legal arată că tânărul avea o alcoolemie de peste 2 la mie.

Rezultatele sunt preliminare. Procurorii au cerut noi analize. Aceştia nu au dispus încă începerea urmăririi penale faţă de cei doi poliţişti.

"A fost demarată o anchetă internă. Dacă se va stabili că agenţii sunt vinovaţi, vor fi traşi la răspundere", a spus Daniela Darea, purtător de cuvânt IJP Botoşani. Ionica Niţă este convinsă însă că bărbatul ei a fost bătut ca să recunoască furturile. Acum, în prag de Crăciun, trei copii au rămas fără tată după această tragedie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net