Acuzaţii de fraudă la Teleorman pentru postul lui Dragnea

Ultima actualizare:

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Teleorman, comisar Adrian Ilicea, un bărbat de 47 de ani a ştampilat patru buletine de vot, fiind însă observat de preşedintele comisiei electorale a secţiei de votare.

În celălalt caz, un observator acreditat la secţia de votare nr. 1 Scrioaştea a sesizat că un bărbat din localitate a votat de două ori. În baza sesizărilor primite au fost întocmite două dosare penale. În judeţul Teleorman au fost organizate 334 de secţii de votare, iar pe listele electorale permanente se află 338.023 de alegători, în timp ce pe listele electorale complementare sunt 171.

Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, la alegerile locale parţiale s-au  confruntat opt candidaţi, respectiv Adrian Gâdea din partea USL, de profesie jurist, în prezent vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, Constantin Amariei, reprezentând PDL - profesor, Aurel Voicu de la Partidul Verde, care este jurist pensionar, Andrei Burcină - Partidul Naţional Democrat Creştin, Tudor Neagu de la PPDD, Mihai Pârvu Vişa din partea PRM, de profesie economist, George Pîrjol - PNŢCD, care este medic veterinar şi Sorin Andrei - Partidul "Totul pentru Ţară", de profesie constructor şi care are funcţie de manager.

Alegerile parţiale pentru preşedinţia CJ Teleorman au avut loc ca urmare a alegerii lui Liviu Dragnea în funcţia de senator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net