Acum este momentul să vă luaţi vacanţa de vară!

Ultima actualizare:

Ce poate fi mai frumos în miez de iarnă decât să visezi la mare, soare şi vacanţă? Mai mult decât să visezi, poţi să o planifici şi chiar să plăteşti o parte din ea. Îţi va da senzaţia că eşti cu un pas mai aproape de momentul mult aşteptat. Un alt avantaj e că acum poţi beneficia de promoţii şi de reduceri.

„Early Booking” este cuvântul magic pe care mizează toţi operatorii de turism, care s-au adunat zilele acestea la Romexpo, acolo unde are loc ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României. Timp de 4 zile, de joi şi până duminică, sunteţi aşteptaţi cu oferte atractive de vacanţe pentru Paşte, pentru vară, city-break-uri, circuite, sejururi romantice pentru cupluri, liniştite pentru seniori sau distractive pentru copii.

Resorturile din Antalya  sunt recomandate  familiilor cu copii
Resorturile din Antalya sunt recomandate familiilor cu copii

Ca în fiecare an, Christian Tour vine cu oferta de 1 euro pentru cazarea timp de 7 nopţi în Grecia (Corfu), la care se adaugă preţul pentru transportul cu autocarul (85 € de persoană dus-întors). De asemenea, turiştii care pleacă în vacanţă cu autocarul vor găsi la târg o reducere de 50% la transport pe destinaţiile Corfu, Thassos, Zakynthos, Riviera Olimpului, Halkidiki. Cei care aleg varianta de transport cu avionul găsesc reduceri de la 100 €/cameră până la 400 € în destinaţii ca Antalya şi Bodrum (Turcia), Hurghada (Egipt), Mallorca şi Tenerife (Spania), Creta, Kos, Zakynthos şi Rodos (Grecia). Românii care preferă staţiunile de la Marea Neagră pentru concediul din vară îşi pot achiziţiona pachetul cu o reducere Early Booking de până la 40%. 

Grecia rămâne  destinaţia preferată  a românilor pentru  vacanţele de vară
Grecia rămâne destinaţia preferată a românilor pentru vacanţele de vară

Şi Hello Holiday are oferte de 1 euro pe noaptea de cazare în Grecia (Thassos, Halkidiki, Paralia Katerini), la care se adaugă preţul transportului cu autocarul. Malta Travel începe sezonul turistic din 14 mai şi îl încheie în octombrie. „Malta e o destinaţie culturală ce poate fi vizitată în orice perioadă a anului. Acum, pe perioada târgului, ne-am provocat clienţii la o ieşire la tablă, mai exact, să scrie un mesaj de dragoste, în schimbul căruia beneficiază de reduceri în valoare de 120 € la pachetele de vacanţă pentru doi. Avem oferta «copilul călătoreşte gratuit», pentru familii, sau oferte pentru tineri în staţiuni animate”, spune Mihaela Crăciun, director Malta Travel.

Delta Dunării, o  splendoare vara
Delta Dunării, o splendoare vara

Paralela 45 susţine că vara, cea mai căutată destinaţie e Analya, deoarece sunt cele mai bune servicii de cazare. E recomandată celor care vor odihnă şi relaxare sau familiilor cu copii. „E o destinaţie cu multe facilităţi pentru cei mici, cu aqua parcuri, animatori, spectacole şi locuri de joacă. Acolo găseşti numai hoteluri de 5 stele, all inclusive. Există diferenţe între ele: sunt 5 stele low cost, 5 stele standard şi 5 stele de lux. Cele low cost sunt hoteluri mai mici ca suprafaţă, la distanţă mai mare de aeroport şi au plajă cu pietricele. Hotelurile de 5 stele lux au suprafaţă mai mare, grădini, piscine, aqua park-uri, camere cu mobilier nou şi multe facilităţi”, aflăm de la Ionuţ Curea, agent de turism. 

Cât costă o vacanţă

  • Antalya, 7 nopţi cazare la hotel de 5 stele cu all inclusive, transport cu avion şi transferuri, 1.294 € pentru o familie formată din doi adulţi şi un copil, plecare din 10 iulie, prin agenţia Paralela 45.
  • Malta, 7 nopţi cazare cu all inclusive la hotel de 4 stele, transport cu avionul, bagaj de cală şi transferuri, preţ de la 600 €/persoană, cu Malta Travel.
  • Creta, 7 nopţi cazare în cameră dublă, cu mic dejun, transport cu avionul, asistenţă turistică, preţ 519 €/persoană, cu Holiday Office. 
  • Nu ai cu cine merge în vacanţă? Poţi merge cu un grup organizat în insula Samothraki, Grecia. 7 nopţi cazare în perioada 19-28 iunie, cu mic dejun inclus şi transport cu autocarul costă 260 euro (pentru înscriere până la 10 martie, 300 euro ulterior), cu DCR Adventures.
  • Marmaris, Turcia, transport cu autocarul, 7 nopţi cazare cu all inclusive, preţ de la 229 €/persoană, cu Hello Holiday.
  • Delta Dunării, 4 nopţi cazare, tarife de la 699 lei / persoană în căsuţă de 4 stele, cu programul  Delta Seniori, detalii pe gulliverresort.ro.
  • Hammamet, Tunisia, 7 nopţi cazare în perioada 29.07 – 5.08, all inclusive, transport cu avionul, transferuri, preţ 1.225 €/ 2 persoane, cu Dertour.
  • România. Christian Tour a lansat programul „Vacanţă pentru cei mari şi cei mici”, ce implică circuite inedite pentru copii, alături de părinţi sau de bunici. „Mergem în Ţara Haţegului, sau în Maramureş, în Delta Dunării etc. Sejurul cu autocarul include ateliere şi jocuri educative, fiind gândit pentru a încuraja interacţiunea dintre copii şi adulţi. Costă puţin peste 200 de euro pentru un copil şi un adult”, aflăm de la Raluca Hatmanu, director de comunicare Christian Tour. 
  • Croazieră în Europa de Nord (Kiel-Tallin-St. Petersburg-Helsinki-Stockholm) prin cruss h7b, plecări în vară, preţuri de la 489 € ce includ 7 nopţi la bordul navei de croazieră, cu pensiune completă.

Doar azi mai puteţi vizita Târgul de Turism

Târgul de Turism al României, aflat la cea de-a 43-a ediţie, are loc în Pavilionul B2 de la Romexpo. Se mai poate vizita azi, duminică, între 10.00 şi 16.00. Biletul de intrare este de 20 de lei pe zi, iar parcarea costă 5 lei pe oră. De mâine, puteţi cumpăra vacanţe şi de pe site-urile agenţiilor. “Early booking” presupune până la 50% reducere din preţul cazării şi poate fi până la sfârşitul lui februarie sau până la sfârşitul lui aprilie, în funcţie de destinaţie şi de agenţie.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net