Actorul din Liceenii Tudor Petruţ s-a întors în România după 25 de ani petrecuţi în SUA VIDEO

Ultima actualizare:

    Actorul Tudor Petruţ a fost prezent la Adevărul Live
Actorul Tudor Petruţ a fost prezent la Adevărul Live

Actorul Tudor Petruţ cunoscut publicului român din seria de succes "Liceenii", a revenit în România pentru o scurtă perioadă de timp, după 25 de ani petrecuţi în Statele Unite ale Americii, acolo unde a devenit cunoscut publicului american în urma apariţiilor într-o serie de reclame de succes, difuzate chiar şi cu ocazia Super Bowl-ului, interpretând personajul Peggy.

Este nepotul scunoscutului actor Emanoil Petruţ, alături de care a evoluat într-un rol secundar în filmul „Femeia din Ursa Mare", în anul 1982. Faima în cinematografia românească a venit odată cu rolul Şerban, din filmul „Liceenii", unde a jucat alături de Ştefan Bănică Jr şi Oana Sârbu, un film care a făcut furori la vremea respectivă şi nu numai.

După Revoluţie, Tudor Petruţ a lăsat România pentru "visul american" şi, deşi nu a cucerit Hollywood-ul, a cunoscut gustul succesului în urma apariţiilor în câteva reclame, acolo unde a interpretat rolul „Peggy" (foto jos), o "recepţionistă" la un call center, care încearcă, într-un stil total aparte, să rezolve problemele unor clienţi. Încercările lui „Peggy" creează o frustrare şi mai mare în rândul clienţilor, dar şi râsete în rândul telespectatorilor.

Aşa arăta Tudor Petruţ când a jucat în Liceenii
Aşa arăta Tudor Petruţ când a jucat în Liceenii

În paralel, Tudor este profesor la un liceu din Los Angeles, unde predă algebra. După aproape 30 de ani de la rolul său în "Liceenii", se pare că materia predată de profesoara de matematică, Isoscel (Tamara Buciuceanu), i-a rămas bine întipărită în minte, informează Adevărul. Tudor Petruţ s-a întors în România, în vacanţă, după 25 de ani petrecuţi dincolo de Ocean. El a fost prezent la Adevărul Live, unde a povestit despre apariţiile sale televizate, dar şi despre perioada petrecută departe de ţară şi despre amintirile din "Liceenii". Află mai multe detalii în clipul de mai jos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net