Actorii fac scandal: la teatru îţi îngheaţă degetele! Maia Morgenstern: «E o umilinţă să joci în aceste condiţii»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Actorii de la TNB sunt nevoiţi să-şi facă meseria în condiţii greu de îndurat. În sala de spectacol, temperatura nu trece de -2 grade Celsius.

Maia Morgenstern şi Ovidiu Cuncea au declarat pentru ziarul Ring că, din cauza lucrărilor de reamenajare a teatrului şi a neglijenţei celor din conducerea instituţiei, sunt obligaţi să urce pe o scenă îngheţată.

"Noi, ăştia bătrânii, o spunem cu absolută amărăciune, cu un fel de tristeţe şi umor amar, că trăim a doua tinereţe... În anii ‘80 era fix aşa, poate mai puţin grav. Să trimiţi spectatorii acasă?! Niciodată n-am făcut-o! Mi se pare lipsă de responsabilitate... Azi e mai cald în teatru, gura mică! Sechelele le vom îndura mâine, poimâine... E o umilinţă să joci în aceste condiţii. Ieri am îngheţat (pe scenă - n.r.) de nu mai puteam să-mi mişc degetele, am înţepenit şi asta nu poate fi dres de nimic. Dacă azi (ieri - n.r.) s-a putut face ceva în dezastrul ăsta, de ce nu s-a putut şi sâmbătă?! O lipsă de preocupare? Nu ni s-a spus de ce e frig... că e iarnă afară? Starea de disconfort a spectatorilor se transmite în comunicare", a spus Maia.

"Jucam practic afară, la minus 2-3 grade Celsius în aer, şi probabil pereţii erau rămaşi îngheţaţi de la minus 20 de grade. În spirit de solidaritate cu manifestanţii din Piaţa Universităţii, actorii se sacrifică pe altarul scenei româneşti. Era atât de frig încât ne îngheţaseră mâinile. Pe lângă frig e şi foarte mult praf. E din cauza şantierului probabil, pentru că sunt multe ziduri afară, încălzire nu mai e decât pe la cabine, pe holuri e un frig îngrozitor, peste tot", a spus şi Ovidiu Cuncea.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net