Acident grav în județul Olt: O persoană și-a pierdut viața și alte patru au fost rănite

Ultima actualizare:

    Polițiștii au ajuns în câteva minute la fața locului Foto: Mediafax
Polițiștii au ajuns în câteva minute la fața locului Foto: Mediafax

O persoana și-a pierdut viața și alte patru au fost grav rănite în urma unui accident rutier care s-a produs miercuri, 17 ianuarie, în sudul județului Olt, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

În accident au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară staţionată pe marginea drumului, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Alexandra Dicu. La locul accidentului au intervenit pompierii Gărzii Vişina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD, două echipaje medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Victimele au fost transportate de urgență la spital, dar, din nefericire pentru una dintre acestea nu s-a mai putut face nimic. Persoana decedată este un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Corabia, sofer al utilitarei. El se afla în afara autovehiculului, atunci când autoutilitara a fost lovită violent, din spate, de un autoturism în care se aflau un bărbat, șofer și alți trei pasageri de sex feminin. 

"Un bărbat de 67 de ani, din Orlea, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul maşinii şi a intrat coliziune faţă - spate cu o autoutilitară staţionată din cauza unor defecţiuni tehnice. Şoferul autoutilitarei era în afara autovehiculului în momentul producerii accidentului. El a decedat. Toate cele patru persoane aflate în autoturism au fost transportate la spital", a fost declarația oficială a purtătorului de cuvânt Alexandra Dicu, potrivit Agerpres.

"La sosirea echipajelor ISU Olt, şoferul autoutilitarei, în vârstă de 60 de ani, din oraşul Corabia, a fost găsit decedat. Şoferul autoturismului, în vârstă de 67 de ani, din Comuna Orlea, cu traumatism cranio-facial şi traumatism cervical şi pasagera aflată pe scaunul din dreapta, cu traumatism toracic şi traumatism cranio-facial, au fost transportaţi la CPU Caracal. Pasagerele aflate pe bancheta din spate, una în vârstă de 54 de ani, cu traumatism cranio-facial şi cea de-a doua, în vârstă de 50 de ani, cu traumatism abdominal şi traumatism cranio-facial, au fost transportate la Spitalul Corabia", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net