Această bombă sexy e soție de ministru!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Frumoasă şi norocoasă! Mămica unei fetiţe de șapte ani pe nume Karina, Alina Laufer arată la 34 de ani ca un manechin şi nu se sfieşte să-şi arate nurii la evenimente. A a început să înflorească după ce s-a căsătorit cu afaceristul israelian Ilan Laufer (33 de ani), acum secretar de stat în Guvernul Grindeanu.

Sexy, cu un trup sculptat. Este și foarte norocoasă. A fost căsătorită cu Jorge, dar a divorțat de cântăreț cu scântei. Dar, în 2013, s-a căsătorit cu omul de afaceri israelian Ilan Laufer și viața ei s-a schimbat fabulos. Ați văzut-o pe Alina Laufer la emisiuni de televiziune, dar și concurentă la MasterChef, în 2014. Acum este soție de demnitar: Ilan Laufer a fost desemnat secretar de stat pentru mediul de afaceri în Cabinetul Grindeanu.

simeon stalpnicul png


    Ilan și Alina Laufer se pregătesc împreună la sală
Ilan și Alina Laufer se pregătesc împreună la sală

Ilan Laufer nu i-a schimbat doar statutul civil, ci şi stilul de viaţă, întrucât a a convins-o să facă sport, deşi era o fire leneşă la acest capitol, a scris Click! în 2014. ”Trebuie să ţin pasul cu Ilan. El arată foarte bine şi m-a convins cât de important e sportul. Avem acasă amenajată o sală şi ne antrenăm uneori împreună. Mi-a făcut un program special în care lucrez în fiecare zi câte o parte a corpului. Luni îmi lucrez picioarele, marţi spatele şi bicepşii, miercuri am o pauză, iar joi lucrez fesieri, vineri muncesc pieptul şi tricepşi, iar sâmbătă, umerii”, a spus Alina Laufer, pentru Click!.

Participarea ei la emisiunea culinară Master Chef, în 2014, nu a trecut neobservată.


    Alina Laufer a fost concurentă la Master Chef, în 2014
Alina Laufer a fost concurentă la Master Chef, în 2014

”Am început să gătesc din copilărie. Este o pasiune veche, vreau să fie recunoscută”, a povestit Alina, la acea vreme. A apărut în faţa juraţilor cu un preparat cu totul special. ”Shaorma israeliană. Aluatul e din făină, drojdie, l-am lăsat 50 de minute la dospit. Asta e un humus făcut de mine. Carne de curcan, pulpă, cu puţin seu de oaie. Am venit la MasterChef să câştig”, a spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net