Accidente în lanț pe soșelele din România! Patru morți și doi răniți, după ce două mașini s-au ciocnit

Ultima actualizare:

    Altă tragedie pe șosea! Patru morți și doi răniți, după ce două mașini s-au ciocnitFoto: Captură Video
Altă tragedie pe șosea! Patru morți și doi răniți, după ce două mașini s-au ciocnitFoto: Captură Video

Patru persoane au murit și două au fost rănite după impactul dintre două mașini care a avut loc, duminică, 6 octombrie, între localitățile Bălțați și Târgu Frumos din județul Iași, potrivit Mediafax.

După tragedia din Ialomița, în care și-au pierdut viața 10 oameni iar alți 8 au fost răniți, un alt accident a avut loc pe șoselele din România, în județul Iași. Potrivit IPJ Iași, în urma impactului dintre două mașini au fost rănite șase persoane, dintre care patru au murit. Accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi ar fi vrut să întoarcă mașina și a fost lovit de alt autoturism.

La doar câteva minute distanță, un alt accident s-a întâmplat în acleași loc. De data aceasta a fost implicată și o autospecială a celor de la ISU care doreau să intervină la accidentul produs cu câteva minute mai devreme. 

Se pare că unul dintre șoferi care așteptau în coloană a dorit să întoarcă fără să se asigure și a fost lovit de către autospecială care a fost avariată la rândul ei și a rămas blocată pe mijlocul străzii, astfel circulația a fost și mai tare blocată de acest incident. Niciunul dintre salvatori nu a fost rănit, ei continuându-şi deplasarea pe jos, au precizat reprezentanţi ai ISU.Citeşte întreaga ştire: Încă un accident grav pe șoselele din România! Patru morți și doi răniți, după ce două mașini s-au ciocnit

„Potrivit primelor informații, unul dintre șoferi ar fi efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere și ar fi fost lovit de o mașină care circula regulamentar”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

La accident au intervenit și pompierii din Iași, care au fost anunțați că într-una dintre mașini au rămas încarcerate patru persoane, iar în cealaltă se află două persoane rănite, dar conștiente. Cele patru persoane încarcerate, doi bărbați și două femei, au murit în urma impactului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Iași, Silvia Bolohan, la intervenție au fost trimise un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor, două ambulanțe și o autospecială ISU de descarcerare, conform Digi 24

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net