Accidentat grav de un mistreț! Șofer în stare critică după ce un porc i-a sărit în mașină

mistret_adevarul.ro_jpg.png

accident mistret dambovita, sofer ranit grav
Mistrețul l-a rănit foarte grav pe șofer

Un tânăr în vărstă de 24 de ani s-a trezit pur și simplu cu un mitreț în mașină, în timp ce mergea pe DN 71, dinspre București spre Târgoviște. Animalul a fost lovit iniţial de un alt autoturism de pe sensul opus, iar din impact acesta a fost proiectat prin parbriz şi a ajuns între scaune. Din nefericire, șoferul se zbate în tre viață și moartea, fiind transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală.

Scenele de groază s-au derulat pe câmpul din localitatea Bălteni. Şoferul se îndrepta spre locul de muncă după ce fusese să îşi cumpere de mâncare. Alertați, colegii acestuia au ajuns imediat la fața locului să vadă grozăvia.

mistret_adevarul.ro_.png

accident mistret dambovita, sofer ranit grav
Mistretul a intrat în mașina aflată în mers

Tânărul a fost rănit, practic, de mistrețul care a și murit în urma impactului. La peste 100 de kilograme, animalul l-a lovit pe șofer, rănindu-l foarte rău. Medicii ajunși la fața locului l-au transporat la spital, unde a fost băgat imediat în operație.

Sătenii spun că nu e prima dată când apar mistreții pe șosea și lovesc mașini, însă autoritățile nu au luat nicio măsură, conform www.stirileprotv.ro. Poliţiştii au deschis o anchetă.

 

Loading...

Citește și