Accident terifiant în Sibiu! Patru oameni au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un camion

accident-sibiu.jpg

Accident Sibiu
Patru oameni morți în Sibiu, după un accident înfiorător
Foto: ISU Sibiu

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Accident groaznic vineri dimineața (23 iulie) pe Calea Șurii Mici din municipiul Sibiu, la intersecție cu Drumul Național 7H. Patru persoane au murit în urma impactului dintre o Dacia Duster și un camion. Patru oameni și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe un drum secundar pe DN 7H fără ca șoferul să acorde prioritate.

Mașina a fost spulberată de un camion care circula regulamentar. La locul accidentului au ajuns imediat un echipaj SMURD, o autospecială de transport victime multimple și o echipă de descarcerare. În autoturismul de teren se aflau patru persoane, doi bărbați și două femei.

Salvatorii ajunși la fața locului au încercat să le resusciteze pe victime însă, din păcate, toate cele patru persoane din autoturism prezentau leziuni incompatibile cu viață. În zona producerii accidentului traficul este blocat total și este deviat pe Calea Șurii Mici și pe un alt drum secundar. Polițiștii se află la fața locului pentru a afla circumstanțele care au dus la producerea acestui accident deosebit de grav.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5