Accident teribil în Timiș, Doi minori au murit, iar alți trei tineri sunt răniți

Ultima actualizare:

    Foto: Opinia Timișoarei
Foto: Opinia Timișoarei

Doi minori de 15 ani au decedat, iar alte trei persoane cu vârste între 15 şi 19 ani au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi între localităţile Comloşu Mare şi Comloşu Mic, din județul Timiș. Tragedia s-a produs din cauza excesului de viteză. Impactul mașinii cu un stâlp de electricitate a fost atât de puternic, încât acesta s-a rupt și a căzut peste mașină.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, autoturismul în care se aflau toţi cei cinci pasageri era condus de tânărul de 19 ani, care a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar maşina s-a izbit violent de un stâlp.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, Elena Megherea, a declarat, joi, că echipajele sosite la faţa locului au găsit maşina răsturnată în afara părţii carosabile, cu trei persoane încarcerate.

„În autoturism se aflau cinci persoane, dintre care trei au rămas încarcerate. Extragerea victimelor a fost foarte dificilă deoarece, în urma impactului autoturismului cu un stâlp de electricitate, acesta s-a rupt şi a căzut peste autoturismul răsturnat. Dintre cele cinci persoane din autoturism, trei au fost transportate la spital în stare de conştienţă, iar două victime (dintre cele încarcerate) au fost declarate decedate”, a afirmat Elena Megherea. La faţa locului s-au deplasat 11 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea şi un echipaj SMURD, echipaje de poliţie şi patru echipaje de la Ambulanţă, potrivit digi24.ro.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net