Accident teribil în Austria. Opt români, printre care trei minori, răniţi

Ultima actualizare:

    Opt români, printre care și trei monori, au fost răniți într-un teribil accident pe o autostradă din AustriaFOTO: neon.at
Opt români, printre care și trei monori, au fost răniți într-un teribil accident pe o autostradă din AustriaFOTO: neon.at

Opt români, între care trei minori, au fost răniţi luni (30 iulie) în urma unui accident produs pe o autostradă din Austria. Conform Ministerului Afacerilor Externe, toate victimele au fost transportate la spital, având răni care nu le pun viaţa în pericol.

Ministerul de Externe (MAE) a anunțat că accidentul rutier a avut loc în apropierea oraşului Bruck an der Leitha din Austria, fiind  implicate două autovehicule înmatriculate în România, scrie news.ro.

Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la starea de sănătate a persoanelor afectate.   

Opt români au fost răniți

Potrivit datelor preliminare obţinute de ambasadă, în urma accidentului au fost răniţi opt cetăţeni români.  

Dintre aceştia, doi au suferit răni mai grave, iar celelalte şase persoane, printre care şi trei minori, au fost rănite uşor, toţi răniţii fiind duşi la o unitate medicală din zonă.

Conform presei locale, accidentul s-a produs după ce după ce şoferul unui camion înmatriculat în Slovacia a încetinit din cauza traficului aglomerat de pe autostradă, iar un autoturism înmatriculat în România nu a apucat a intrat în plin în camion. Ulterior, un microbuz înmatriculat tot în România a intrat în cele două autovehicule.

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net