Accident sau sinucidere? Misterele morţii milionarului Nae Nicolae

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O clipă de neatenţie sau intenţie? O ipoteză şoc a apărut în cazul milionarului din Ştefăneşti, Nae Nicolae, care a murit ieri după ce a fost izbit de tren. Unul dintre şoferii care se aflau la barieră, alături de Nicolae, spune că acesta a accelerat în momentul în care a venit trenul şi s-a urcat cu limuzina pe şine.

Ieri, la ora 10.30, omul de afaceri Nae Nicolae (44 de ani), prieten bun cu Gigi Becali, se afla la bariera de pe Şoseaua Petricani din Capitală. Urma să treacă trenul IR 1681, Bucureşti-Constanţa. Nicolae venea dinspre Pipera, unde locuia, şi se afla la volanul unui Bentley argintiu, în valoare de circa 200.000 de euro.

Mai multe bucăţi din maşină au fost tăiate pentru ca aceasta să poată fi trasă de sub tren

simeon stalpnicul png

"Eram în coloană, la barieră. L-am văzut când a ajuns, pe contrasens, lângă mine. Vorbea la telefon. În momentul în care a venit trenul, a accelerat şi s-a urcat cu maşina pe şine. Trenul l-a izbit în plin", ne-a povestit, sub protecţia anonimatului, un martor. Maşina în care se afla "regele imobiliarelor din Ilfov", cum mai era numit Nicolae, a fost dată peste cap, moment în care Nicolae a fost aruncat prin geamul din spate, pe terasament, la vreo 20 de metri distanţă de barieră.

IMAGINI ŞOCANTE Nae Nicolae, prietenul lui Gigi Becali, a murit cu gândul la fiica bolnavă

Iată cine era şi cum gândea Nae Nicolae. Vezi unde îşi dorea să moară!

† Nae Nicolae avea 44 de ani

simeon stalpnicul png

Înainte de a ridica cadavrul, criminaliştii au luat probe de la faţa locului

simeon stalpnicul png

"L-am văzut când a trecut printre bariere, apoi când a fost aruncat din maşină. Trenul a continuat să meargă cu maşina în faţă. A pus vreo două frâne şi, apoi, s-a oprit. Am luat-o la fugă să văd dacă mai era cineva rănit. Luase foc maşina şi ieşea fum negru. Mecanicul s-a dat jos cu un extinctor ca să stingă focul. Era şi el şocat, săracul", ne-a povestit Ion Victor, un bărbat care, în momentul accidentului, culegea ciuperci în zonă.

Victor Becali şi Vasile Turcu, şocaţi de cele întâmplate

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Imaginile care au urmat sunt de-a dreptul terifiante. Trupul lui Nae Nicolae a fost complet mutilat. Nici o bucăţică din corpul său nu a mai rămas întreagă, capul fiindu-i, pur şi simplu, fărâmiţat de tamponul trenului care l-a izbit în plin.

Venită la locul accidentului, soacra lui Nicolae era devastată

simeon stalpnicul png

La circa 600 m depărtare, imaginea maşinii zdrobite de tren îţi dădea fiori. Parcă fusese prinsă într-o menghină care a transformat-o într-un pachet de fiare.

Mecanic: «Conduceam legal, cu 110 kilometri pe oră»

simeon stalpnicul png

Aproximativ două ore s-au chinuit pompierii s-o tragă de sub locomotivă, după ce au tăiat mai multe bucăţi din ea. La rândul lor, criminaliştii au făcut măsurătorile specifice şi au ridicat victima. Din buzunarele milionarului ei au scos 23.000 de lei.

Soţia lui Nae Nicolae

simeon stalpnicul png

La scurt timp, la faţa locului au ajuns mai multe cunoştinţe şi rude de-ale milionarului. Printre ele, Victor Becali, care şi-a pus mâinile în cap când a văzut nenorocirea.

Apoi, primarul comunei Ştefăneşti, Anghel Rababoc, al cărui fiu este cununat de Nicolae.

"Am vorbit cu el alaltăieri, vreo trei ore. Era îngrijorat, pentru că fata lui cea mare, care are nişte probleme de sănătate, se află cu mama ei la o clinică din Israel. Mi-a zis că vorbise la telefon cu soţia lui, în timp ce se afla la volan, în drum spre casă, şi că deodată s-a trezit în Otopeni. Era îngândurat", ne-a mărturisit primarul din Ştefăneşti. La locul tragediei au ajuns şi naşul de cununie al lui Nicolae, primarul din Buşteni, Emanoil Savin, dar şi Vasile Turcu. "Astăzi, la ora 14.00, aveam întâlnire cu el. Nu-mi vine să cred", a spus fostul acţionar de la Dinamo.

- Greutate de 2,3 tone- Prinde 100 km/h în doar 4,4 s- Viteză maximă 325 km/h- Motorul cu 12 cilindri în W cântăreşte 300 kg- Are 5.998 cmc şi dezvoltă 625 CP- Preţul: aproximativ 200.000 €

Miliardarul, împreună cu fiica sa

simeon stalpnicul png

Nae Nicolae era căsătorit şi avea trei copii: două fete şi un băiat. Nae din Ştefăneşti, aşa cum se recomanda milionarul, era patronul echipei de fotbal din Ştefăneşti.

El a fost şi consilier judeţean în Ilfov. Potrivit ultimei declaraţii de avere, din 11 iunie 2012, "Regele imobiliarelor" deţinea în Ştefăneştii de Jos 16 ha de teren intravilan şi 51,65 ha de teren arabil.

Terenuri intravilane mai deţinea în Voluntari  şi în Pantelimon. Nicolae avea, de asemenea, trei apartamente în Bucureşti şi o casă în Ştefăneştii de Jos. Nicolae avea în garaj şase maşini de lux: trei Toyota - fabricaţie 2011, un Range Rover din 2009, un Ferrari din 2011, un Bentley şi o motocicletă Honda.

Nicolae avea o colecţie de ceasuri ce valora peste 250.000 €. Marea dramă a vieţii sale era însă fata cea mare, de 18 ani, care s-a născut cu nişte probleme de sănătate. Toată viaţa Nicolae şi soţia lui s-au chinuit să-i facă fetei viaţa mai uşoară. Acum, soţia lui Nicolae şi fata se află în Israel, la tratament.

simeon stalpnicul png

Nae Nicolae a devenit celebru după ce a pierdut la table un teren în valoare de 10 milioane de euro în favoarea prietenului său de afaceri, Gigi Becali. Nu era un om care să apară în presă, fiind foarte discret.

Un alt moment în care a fost în centrul atenţiei a fost nunta manelistului Adi Minune. Nae Nicolae şi soţia sa i-au cununat pe Adi Minune şi Cati, în anul 2007, când cei doi şi-au unit destinele, după 15 ani de relaţie. Cântăreţul a avut o relaţie specială cu naşul său, fiind devastat de moartea acestuia.

"Era ca un frate mai mare pentru mine, pentru că mi-a fost mereu aproape. Este foarte dureros pentru mine, mi-e greu să accept că nu mai este. E o tragedie ceea ce s-a întâmplat, nu ne putem reveni din şoc. A fost un om minunat, nu a deranjat pe nimeni niciodată, îşi vedea de familia şi copiii lui. Suntem toţi distruşi", ne-a declarat Adi Minune. (Aiana Dinu)

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net