Circulaţia s-a reluat pe Autostrada Soarelui

Ultima actualizare:

    Un camion încărcat cu cereale a intrat într-un autoturismFoto captură/Digi 24
Un camion încărcat cu cereale a intrat într-un autoturismFoto captură/Digi 24

Un accident rutier s-a produs sâmbătă, 3 septembrie, pe Autostrada Soarelui, la Kilometrul 33, în dreptul localității Fundulea, din județul Călărași. După ore bune de la incident, în care şoferilor li s-au recomandat rute ocolitoare, acum circulaţia s-a reluat.

UPDATE 20.30 Circulaţia pe Autostrada Soarelui Bucureşti-Constanţa s-a reluat în condiţii normale pe ambele sensuri – informează Poliţia Rutieră. Traficul a fost oprit astăzi timp de şase ore, la ieşirea din Bucureşti pe sensul de mers către Constanţa, după ce un autocamion plin cu cereale a pătruns pe contrasens, a acroşat un autoturism şi s-a răsturnat pe carosabil. În urma accidentului, un bărbat a avut nevoie de descarcerare şi este internat la Spitalul Floreasca din capitală.

UPDATE ora 19.00 Din cauza accidentului de pe A2, circulația către Constanța, la ieșirea din municipiul București, a fost deviată pe str, Gării Cățelu, str. Drumul Între Tarlale, oraș Pantelimon, D.N. 3 spre Brănești- Fundulea. Se recomandă si folosirea unei alte rute, respectiv Șoseaua Colentina-Afumați-Urziceni- Slobozia.

Potrivit Digi 24, un autocamion încărcat cu cereale s-a răsturnat peste un parapetu și a intrat într-un autoturism Opel. Autoritățile au sosit la fața locului și au închis traficul pe sensul către Constanța. Un martor care se află blocat pe autostradă a declarat pentru sursa citată că tot mai multe mașini continuă să ajungă la locul accidentului, formându-se o coloană de peste un kilometru.

UPDATE: Autostrada Soarelui a fost deblocată, iar traficul a fost reluat, dar pe o singură bandă.

LA fața locului au sosit trei ambulanțe și va fi trimis și un elicopter ISU
LA fața locului au sosit trei ambulanțe și va fi trimis și un elicopter ISU

UPDATE: Salvatorii au reușit să ajungă la șoferul încarcerat. Operațiunea durează de mai bine de două ore și jumătate.

UPDATE: Banda de urgență este deblocată cu ajutorul unei macarale.

Accidentul a produs trei răniți
Accidentul a produs trei răniți

UPDATE: Autostrada este în continuare blocată. Autocamionul răsturnat ocupă sensul de mers către Constanță, dar și banda de urgență. Există trei răniți, dintre care șoferul camionului este încarcerat. La fața locului se află trei ambulanțe și au fost aduse și două perne pneumatice pentru ridicarea cabinei autocamionului. Va fi trimis și un elicopter al ISU pentru a-l duce după descarcerare peșofer la spital.

Autostrada Soarelui a fost deblocată
Autostrada Soarelui a fost deblocată
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net