Accident rutier grav la Medgidia. Doi tineri au rămas încarcerați în autoturism și au fost găsiți morți

Ultima actualizare:

    Foto: adevărul
Foto: adevărul

Doi tineri au murit într-un accident rutier grav produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Cei doi au fost găsiți încarcerați în autoturismul contorsionat, iar echipajele de salvare au constatat decesul.

Accidentul rutier s-a produs în oraşul Medgidia, în jurul orei 3.00, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe bulevardul Independenţei, în ona magazinului Penny. Conform primelor informaţii, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci, informează adevarul.ro.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de descarcerare şi SMURD din cadrul ISU Dobrogea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanţa.

Doi tineri, de 22 de ani, au fost găsiţi încarceraţi, iar ambele victime au fost declarate decedate. Din primele informaţii, unul dintre aceștia era căsătorit şi avea doi copii. Conform martorilor, în momentul impactului, maşina circula cu o viteză de 150 de km/h.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net