Accident rutier în București. O femeie a fost lovită de o coloană oficială a Marii Britanii

Ultima actualizare:

Accident în București joi seara, 28 februarie. O femeie a fost lovită de o coloană oficială de mașini după ce a traversat strada printr-un loc nepermis. Victima a fost rănită și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Coloana oficială a ambasadei Marii Britanii a fost implicată într-un accident rutier, în București, în zona dintre între Arcul de Triumf și Casa Presei Libere, pe Bulevardul Kiseleff. O mașină de poliție ce însoțea coloana oficială în care se afla un ministru al Marii Britanii a lovit o femeie care, din primele informații, traversa neregulamentar, potrivit informațiilor oferite de Digi 24.

La volanul mașinii care deschidea coloana oficială a delegației și a lovit o femeia în cauză era un polițist, antemergătorul ambasadei Marii Britanii, care a fost ulterior testat cu aparatul etilotest și rezultatul a ieșit negativ. Victima a fost rănită ușor, însă a fost transportată la spital pentru mai multe investigații. Circulația este blocată în zonă, pentru că polițiștii continuă cercetarea la fața locului. Coloana oficială era formată dintr-un echipaj al Direcției Rutiere. Delegația oficială din Marea Britanie transporta un ministru care venise la București pentru consiliul JAI.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net