Accident în Prahova. Un bărbat a murit după ce a căzut într-o fântână adâncă de 30 de metri

Un bărbat din localitatea Ariceștii Rahtivani, satul Stoeneşti, judeţul Prahova, a murit duminică, 14 aprilie, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 30 de metri. Operaţiunea de salvare a acestuia a fost îngreunată de faptul că victima nu era cooperantă.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Prahova, localitatea Ariceștii Rahtivani, satul Stoeneşti, a murit duminică, 14 aprilie, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 30 de metri și cu un diametru de 80 de centimetri. Din păcate, echipajele ajunse la fața locului nu l-au mai putut salva pe acesta, operaţiunea de scoatere a bărbatului din fântână fiind îngreunată de faptul că acesta nu era cooperant la momentul respectiv. 

Când echipa de salvare a reușit în cele din urmă să îl scoată pe bărbat la surpafață, din păcate acesta era deja inconștient. Medicii au încercat ulterior să îi efectueze victimei manevrele de resuscitare, însă căzătura i-a fost fatală acestuia. 

 

În cele din urmă, doctorii au fost nevoiți să declare decesul bărbatului, informează prahovaeconomica.eu. La fața locului, au intervenit o autospecială de stingere și alta de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova. Pentru moment nu sunt cunoscute cu exactitate împrejurările potrivit cărora bărbatul a ajuns să cadă în puțul respectiv. 

Loading...