Accident în Piața Romană din Capitală. Trei persoane rănite

troleibuz_acciudent_piata_romana.jpg

Trei persoane au fost rănite astăzi, 22 martie, în centrul Capitalei, după ce un troleibuz s-a ciocnit cu un autoturism.
Trei persoane au fost rănite astăzi, 22 martie, în centrul Capitalei, după ce un troleibuz s-a ciocnit cu un autoturism.
FOTO: adevarul.ro

Țineți-vă bine de barele din mijloacele de transport în comun! Trei persoane au fost rănite astăzi, 22 martie, în centrul Capitalei, după ce un troleibuz s-a ciocnit cu un autoturism.

Au plecat spre locul de muncă și au ajuns la spital. Trei persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 42 de ani au fost rănite, vineri dimineaţă (22 martie), în jurul orei 07.10, într-un accident rutier ce a avut loc pe Bulevardul Dacia, din Capitală. Șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate unui troleibuz de pe linia 86, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

Din primele date rezultă că şoferul unei maşini, care circula pe Bulevardul Dacia către Calea Moşilor, la intersecţia cu Strada Polonă ar fi efectuat virajul la stânga către Strada Mihai Eminescu şi nu ar fi acordat prioritate unui troleibuz.

Victimele, doi pasageri din troleibuz şi un pasager din autoturism, au fost transportate la spital.

Loading...