Accident pe DN79. Două persoane au murit

Ultima actualizare:

    Accident mortal pe DN79
Accident mortal pe DN79

Doi bărbați au murit într-un accident pe DN79 Arad-Oradea, miercuri, 6 iulie. Un camion și o mașină mică au fost implicate în impactul frontal care a avut loc în comuna Zimandu Nou.

La locul accidentului au ajuns un echipaj de descarcerare și ambulanțe, dar salvatorii nu au mai putut face nimic și au fost nevoiți să constate decesul celor două persoane. În autovehicule se aflau doar șoferii.

"Accientul s-a produs pe drumul ce face legătura între municipiile Arad şi Oradea, în zona localităţi Zimand, în momentul sosirii echipajelor de intervenţie, un echipaj descarceare a Detaşamentului Arad şi echipajele de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Staţia Arad, au constatat că este vorba despre două victime, ambele decedate, şoferii. Unul dintre şoferi era într-un autocamion de 7,5 tone, iar celălalt şofer, într-un autoturism. S-a trecut la scoaterea victimelor în momentul în care colegii de la Poliţie au efectuat cercetările specifice la faţa locului. La ora accidentului, din cauză prezenţei echipajelor de intervenţie şi a coleziunilor celor două maşini, drumul este blocat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca, pentru Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net