Accident pe Autostrada Soarelui. 20 de maşini implicate

Ultima actualizare:

    A2 iarna
A2 iarna

Un accident în lanţ, în care au fost implicate 20 de autoturisme, s-a produs, sâmbătă dimineaţa pe Autostrada Soarelui.

UPDATE 12.00 A2 a fost închisă pe ambele sensuri de deplasare, sectorul cuprins între Bucureşti şi Drajna, respectiv km 9+500 – 105+300. Rutele ocolitoare recomandate sunt:- Bucuresti - DN 3 – Lehliu – DN 3A – Drajna;- Drajna – DN 3A – Lehliu – DN 3 – Bucuresti.

O persoană a rămas încarcerată într-unul din vehiculele implicate în carambol, iar pentru scoaterea acesteia dintre fiarele contorsionate a intervenit un echipaj de descarcerare de la ISU Călăraşi, conform romaniatv.net

Accidentul a avut loc la kilometrul 60 de pe A2, pe sensul de mers către Bucureşti.

Este al doilea accident produs sâmbătă pe A2, după cel dintre Lehliu şi Drajna, unde un microbuz s-a răsturnat în şanţ şi în urma căruia traficul a fost închis temporar.

Autostrada A1 Bucuresti - Pitestia fost în schimb închisă de la ora 6:15, dar autorităţile au decis să o deschidă la ora 10. Mai multe drumuri naţionale au fost şi ele închise din cauza vizibilităţii reduse.

Codul portocaliu a fost extins pentru 18 judeţe, până duminică la ora 22.00.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net