Accident pe Autostrada A3 Gilău-Turda. Două femei şi o fetiţă de zece ani, rănite

Ultima actualizare:

    Accidentul s-a produs din cauza vizibilităţii redusefoto: ISU Cluj
Accidentul s-a produs din cauza vizibilităţii redusefoto: ISU Cluj

Un accident în care au fost implicate patru autoturisme s-a propus sâmbătă dimineaţă pe Autostrada A 3 Gilău-Turda, cauza fiund se pare vizibilitatea redusă. Două femei şi o fetiţă de zece ani au fost rănite. Traficul pe A3 este blocat

Accidentul a avut loc în condiţiile în care în judeţul Cluj este ceaţă, vizibilitatea fiind redusă.  Potrivit Poliţiei, incidentul rutier s-a produs pe A3, pe tronsonul Gilău-Turda la kilometrul 10, în jurul orei 9.00. În accident au fost implicate patru autoturisme, iar acesta s-a produs, potrivit primelor informaţii, din cauza nepăstrării distanţei în mers, în condiţii de ceaţă cu vizibilitate sub 100 metri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a anunţat că o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD şi unul SAJ au fost alertate, iar pompierii sosiţi de urgenţă la locul evenimentului au găsit patru autovehicule avariate şi ocupanţii ieşiţi din acestea.

"Două femei de 57 şi 45 de ani şi o fetiţă de 10 ani au primit primul ajutor şi asistenţă medicală de la echipajele SAJ şi SMURD. Au fost constatate afecţiuni uşoare, toate persoanele consultate erau conştiente şi cooperante. Ele sunt transportate în aceste momente la spital pentru investigaţii suplimentare", au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Circulaţia pe A3 la intrarea în Turda dinspre Gilău este blocată. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net