Accident oribil, lângă Dej, cu trei tineri morţi

Ultima actualizare:

    Trei tineri au murit într-un accident oribil, lângă Dej
Trei tineri au murit într-un accident oribil, lângă Dej

Trei tineri au murit într-un accident rutier, în această noapte, în jurul orei 2.00, în localitatea clujeană Mănășturel, în apropiere de Dej. O fată de 15 ani şi fratele ei au scăpat cu viaţă.

Cinci tineri ieşiseră la un suc, dar pe drum şoferul a pierdut controlul maşinii din pricina unui câine şi s-a petrecut o grozăvie, informează romaniatv.net.

„La fața locului am găsit o mașină răsturnată, cu 5 victime, una dintre ele era decedată, cu leziuni la nivelul coloanei cervicale, leziune incompatibilă cu viața. Încă o persoană de sex feminin în vârstă de 15 ani și jumătate, ieșită singură din mașină, cu o contuzie scapulo-humerală stângă și coapsă stângă. O altă fată în vârstă de 16 ani proiectată, găsită în stop cardio-respirator pentru care s-au început manevrele de resuscitare, dar pacienta nu a răspuns. Un tânăr de 18 ani cu un trumatism cranio-cerebral minor a fost transportat la spitalul din Dej. Șoferul de 20 de ani a fost găsit și el în stop cardio-respirator pentru care s-au început manevrele de rescitare, din păcate cei doi la care care s-au început manevrele de resuscitare, nu au răspuns la manevre și s-au declarat decedați la fața locului”, a declarat pentru someșeanul.ro medicul Ramona Pintea din cadrul Ambulanței Dej.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net