Accident între un autoturism şi un tren cu 28 de călători. Şoferul mașinii, de 23 de ani, în stare gravă

Ultima actualizare:

    Accident feroviar în OltFoto: ISU
Accident feroviar în OltFoto: ISU

Un accident feroviar avut loc, sâmbătă seară, în judeţul Olt, fiind implicate un autoturism şi un tren cu 28 de călători. Şoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, a rămas încarcerat, dar a fost scos de pompieri şi a fost transportat la spital în stare gravă.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi o autospecială pentru primă intervenţie, au intervenit în comuna Găneasa, sat Izvoru, la un accident feroviar. La faţa locului au intervenit şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt”, a transmis, sâmbătă seară, ISU Olt.

Sursa citată a precizat că în eveniment au fost implicate un autoturism şi trenul InterRegio 2224, în care se 28 de persoane.

În urma accidentului, şoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, din comuna Găneasa, a rămas încarcerat. „Bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă, cu funcţii vitale prezente şi a fost extras din autoturism de echipajul de descarcerare, concomitent cu acordarea îngrijirilor medicale”, au mai precizat pompierii, potrivit news.ro. Pacientul, politraumatizat prin accident feroviar, a fost transportat la UPU Slatina.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net