Accident grav în Teleroman. Un microbuz cu 17 persoane s-a răsturnat, iar șoferul a murit

Ultima actualizare:

    Un microbuz care avea 17 persoane la bord s-a răsturnat în județul TeleormanFoto: IPJ Teleorman
Un microbuz care avea 17 persoane la bord s-a răsturnat în județul TeleormanFoto: IPJ Teleorman

Un microbuz a fost implicat într-un accident grav în localitatea Scurtu Mare din județul Teleorman. Din primele informații, șoferul a decedat, iar alte nouă persoane au fost rănite.

UPDATE: Bilanţul accidentului din această după-amiază: 10 victime, dintre care una decedată (şoferul microbuzului) şi 9 răniţi, conştienţi şi cooperanţi. Opt victime au fost  transportate la Spitalul Judeţean Alexandria (7 de la locul evenimentului şi 1 de la domiciliu), iar o victimă a refuzat transportul la spital după ce a fost asistată medical.

Conducătorul auto este un bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat în comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, conform Adevărul

Luni seară, 16 decembrie, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, după ce un microbuz care avea 17 persoane la bord s-a răsturnat. Potrivit IPJ Teleorman, de DJ 701, Scurtu Mare-Slăvești, acidentul s-ar fi petrecut din cauza pierderii controlului asupra direcției de mers.

”Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat în localitatea Scurtu Mare, judeţul Teleorman. Având în vedere numărul ocupantilor, pentru eficientizarea misiunii de răspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor  medicale la faţa locului”, a transmis Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

În zonă, s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, cinci ambulanțe SMURD și trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net