Accident grav pe Autostrada Vestului, cu un mort şi 3 răniţi. A fost trimis un elicopter SMURD

Ultima actualizare:

    Şoferul maşinii a muritfoto: Opinia Timişoarei
Şoferul maşinii a muritfoto: Opinia Timişoarei

Un bărbat a murit şi trei persoane, dintre care doi minori, au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat, sâmbătă, imediat după una dintre ieșirile de pe Autostrada Vestului, în apropiere de Pișchia.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că în urma accidentului au rezultat patru victime, doi adulţi şi doi minori.

“Un bărbat şi un copil au rămas încarceraţi. S-au efectuat manevrele de descarcerare şi au fost predate victimele echipajelor medicale sosite la faţa locului, din păcate, bărbatul a fost declarat decedat. Celelalte trei persoane, un adult şi doi minori, sunt transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a afirmat Megherea, conform stirileprotv.ro

Potrivit Poliţiei Timiş, bărbatul mort este şoferul în vârstă de 61 de ani, care la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod. În autoturism se mai aflau o femeie şi două fetiţe de 6 şi 9 ani, toţi fiind rude.

″În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, precizează Poliţia Timiş.

La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de descarcerare, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, 17 pompieri şi un elicopter SMURD.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net